muhammetaktas122
Uzman
RAM takılı değilken DRAM ışığı yanıyor.
Recep bey ne diyorsa O, rehberdeki gibi olur. Sen müdahale etme aşamaya. Tamamlandığı vakit anlarsın zaten.
Tuşun olduğu kısım yeşil yanıp sönerek güncelleme işlemine devam etmiyor mu bastığında? Doğru porta taktığına emin misin?Yaptımda BIOS flash basınca PC başlamıyor.
Aşağıda bir USB yeri var BIOS flash yeri oraya taktım ve BIOS flaşh bastım ve PC kendi kendine açıldı güncelliyor sanıyorum.
Beyaz yanıyor devam ediyor şuan hayla yanıyorTuşun olduğu kısım yeşil yanıp sönerek güncelleme işlemine devam etmiyor mu bastığında? Doğru porta taktığına emin misin?
Sabit yanmayacak, yanıp sönme işlemi devam ediyor mu?
Sabit yanmayacak, yanıp sönme işlemi devam ediyor mu?
Flash BIOS portuna takacaksın hazırladığın USB'yi, sonrasında tuşa basacaksın. Yanıp sönme işlemi yaklaşık 5 dk boyunca sürecek, sonrasında son bulacak. Işık tamamen söndüğünde PC başlatacaksın.
Flash BIOS portuna takacaksın hazırladığın USB'yi, sonrasında tuşa basacaksın. Yanıp sönme işlemi yaklaşık 5 dk boyunca sürecek, sonrasında son bulacak. Işık tamamen söndüğünde PC başlatacaksın.
USB 10 g yeri var oraya takmıştım ama orada olmamıştı.
Eki Görüntüle 209823
Bu porta takılacak, anlattığım şekilde işlemi gerçekleştir. Yanıp sönme devam edecek mi, esasen o bilgi önemli.
Eki Görüntüle 209823
Bu porta takılacak, anlattığım şekilde işlemi gerçekleştir. Yanıp sönme devam edecek mi, esasen o bilgi önemli.
Yanıp sönme işlemi 5 dk boyunca devam edip sonrasında tamamen söndü mü?