- Makaleler
- 1
@ShadowLegion Sen Anpec ile bir iletişime geç, üretim hatası var muhtemelen.
@ShadowLegion Anakart aynı, RAM aynı, BIOS aynı, Anpec aynı. E daha ne olsun?
Hocam 2023 yılında almıştım hatta Teknosa'dan almıştım. Geçeyim geçmesine ama 1.435V yetiyor hem ısınmıyor da ekstradan@ShadowLegion Sen Anpec ile bir iletişime geç, üretim hatası var muhtemelen.![]()
Hocam 2023 yılında almıştım hatta Teknosa'dan almıştım. Geçeyim geçmesine ama 1.435V yetiyor hem ısınmıyor da ekstradan![]()
Hocam işlemci ile de alakası olamaz, dediğiniz gibi bir gariplik var.. Ben daha DDR5 ilk çıktığı zamanlarda almıştım.Anakart aynı, RAM aynı, BIOS aynı, Anpec aynı. E daha ne olsun?
Hocam 2023 yılında almıştım hatta Teknosa'dan almıştım. Geçeyim geçmesine ama 1.435V yetiyor hem ısınmıyor da ekstradan![]()
İletişime geçeyim ben bir yarın fatura onlineda olması lazım.Kaç kere mavi ekran yedin, Ethernet kartı göçtü, Windows kurtarma ekranı geldi. Hepsinin sorumlusu Teknosa. Maddi, manevi tazminat hakkındır.
Bu ayarları hata alana kadar hafta içi bir kafa atarak kullanacağım, testler hafta sonunda yaparım.
@Ayhan Dönmez olur da hata durumunda ne önerirsiniz, ilk değişiklikler olarak?
Ben de Mart 2023'te Amazon'dan almıştım.
Bence kafa atarak kullanmayın, 1usmus profili yapın en azından. Kısa süre de olsa diyeyim, hafta içi uzun teste alırsın. PBO ve FCLK için de VT3 lazım, diğer programlarda hata tespiti zor. Oyunda crash yersin öteki türlü.
IOD biraz sıcak çalışıyor, termal bakım gerekebilir. Onu da belirteyim, onlar da etkiliyor bu tarz hataları. FCLK da sıcaklığa duyarlı, PBO Curve profili de. Aynı şekilde Nitro'yu da kapsar.
Daha 2025 Haziran'da komple AiO temizliği ve PhaseSheet'e geçiş yaptım. CPU'da bilemedim, AiO olarak DeepCool LT720 var.
Daha 2025 Haziran'da komple AiO temizliği ve PhaseSheet'e geçiş yaptım. CPU'da bilemedim, AiO olarak DeepCool LT720 var.
Şimdi onu arıyordum, teşekkür ettim. Veii'ye uğramadan olmuyor yine.IOD 65 çok absürt değil yaz ayında, bu işlemcilere normal. Ryzen 7000 termal iletimi 9000'e nazaran bu şekilde. Siz şu an için 1usmus ile kısa süreli stabiliteyi doğrulayın, sonrasında en azından 90 dakika geçsin 25 Cycle. Bir de kısa süreli test edeceğim dersen de 0.12.3 sürümünü tavsiye ederim. İleteyim onu, 0.13.1 kullanmayın onun için. 0.12.3 sürümünün config kaynaklı sensivitesi daha yüksek.
Veii adlı kişinin paylaştığı bağlantıdan indireceksiniz. 0.12.3 sürümü, 1usmus profili config kaynaklı bunun hata tespit oranı çok daha yüksek. Overclocker'lar bunu kullanır güncelde kısa süreli hata tespitinde.
![]()
Memory Testing with TestMem5 TM5 with custom configs
Hello everybody I am just making a very light tutorial with a collection of custom config files and a DOWNLOAD LINK for TM5 v0.12 anta777 absolut config Official Intel DDR4 24/7 Memory Stability Thread None of the work is mine but it seems like a pretty good and fast testing app Update...www.overclock.net
Eki Görüntüle 262415