Oncelikle bana sorarsaniz EXPO'ya dönüp sadece islemcinin silikona bakmak daha mantıklı olur.
Tabi ayarlar kaydetmeyi unutmadan.
Onu bitirdik yiğenimOncelikle bana sorarsaniz EXPO'ya dönüp sadece islemcinin silikona bakmak daha mantıklı olur.
UCLK 3000 kaldigi icin CO'yu kismak gerekmiyor hocam aman aman. 6200, 6400'de UCLK arttigi icin sorun yapiyor. Ornegin -40 falan geciyor benim 6000 CL24 ama 6400 olan -30'da falan tikaniyor.Oncelikle bana sorarsaniz EXPO'ya dönüp sadece islemcinin silikona bakmak daha mantıklı olur.
Bunu bilmiyordum o yüzden ayar yapinca undervoltta düşüyorum belki 30 yapmaliyim teşekkürler bilgi için.UCLK 3000 kaldigi icin CO'yu kismak gerekmiyor hocam aman aman. 6200, 6400'de UCLK arttigi icin sorun yapiyor. Ornegin -40 falan geciyor benim 6000 CL24 ama 6400 olan -30'da falan tikaniyor.
5dk böyle sence yiğenim işlemci iyimi @shiiwUCLK 3000 kaldigi icin CO'yu kismak gerekmiyor hocam aman aman. 6200, 6400'de UCLK arttigi icin sorun yapiyor. Ornegin -40 falan geciyor benim 6000 CL24 ama 6400 olan -30'da falan tikaniyor.
O yuzden mesela Ayhan hocam da PBO'yu hep sonra birakiyordu once RAM sonra PBO derdi.Bunu bilmiyordum o yüzden ayar yapinca undervoltta düşüyorum belki 30 yapmaliyim teşekkürler bilgi için.
Dayi VT3 nasil gidiyor? Onceki 4. dakikada ucmustu sanirim, simdi gonder test ekranini bakalim.
Buyur yiğenimO yuzden mesela Ayhan hocam da PBO'yu hep sonra birakiyordu once RAM sonra PBO derdi.
Dayi VT3 nasil gidiyor? Onceki 4. dakikada ucmustu sanirim, simdi gonder test ekranini bakalim.
Su an saglam gidiyor dayi, +200 boost clock ve -20 tutarsa yine gayet iyi.
Hangi model oluyor Gold falanSu an saglam gidiyor dayi, +200 boost clock ve -20 tutarsa yine gayet iyi.
Ortalamadan iyidir.
Su an saglam gidiyor dayi, +200 Boost clock ve -20 tutarsa yine gayet iyi.