Benzer konular
- Soru
Dayi bu sadece tek parametre su an PBO olarak dusun. FCLK olarak 2200 stabil devirdin zaten, bu da olmayabilirdi. Mesela senin eski islemci 2200 veremiyordu yanlis degilsem. IMC bakmak lazim, o da 6400 de test edilecek ama fan falan dikmek gerekir veya sadece test icin 6400 CL30 olaraktan falan.Seninkiyle benimkini takas edelim. Ben biraz kafaya fazla takıyorum da @shiiw iyi ya da kötü diye.
-20 %90 ihtimal oldu.Dayi bu sadece tek parametre su an PBO olarak dusun. FCLK olarak 2200 stabil devirdin zaten, bu da olmayabilirdi. Mesela senin eski islemci 2200 veremiyordu yanlis degilsem. IMC bakmak lazim, o da 6400 de test edilecek ama fan falan dikmek gerekir veya sadece test icin 6400 CL30 olaraktan falan.
Sonlarda sapitabiliyor bazen dayi.
Bence teste her turlu alman daha iyi olur, ben mesela rahat olmazdim yapmasam.
yarın bakayım onaBence teste her turlu alman daha iyi olur, ben mesela rahat olmazdim yapmasam.
@Halo dayi, su anda bu testte stabil biterse on numara ayarlarin olacak elinde. Ileride fan falan halleder daha da bu isin icine girelim dersen ekstrem denemelere o sekilde bakariz. Gerisi sende.
Sende M Die vardi, 90 Ns zorlayabilirsin aslinda aktif sogutma ile ama testte patlatabilir.yarın bakayım ona. fan şart şuan benim ramler oyunda 42 geçmiyor.