- Makaleler
- 2
Hocam daha gelmedi. Sadece sipariş ettim. Gelince inceleme yazarım.
İşte aradığım yorum bu, tam isabet.Rampage çöp oğlu çöptür. Merdivenaltı Çin ürünlerini marka basıp millete kakalıyorlar.
Şu an alınacak bir şey değil zaten. Bütçesi yetişmeyen kişiler için hâlâ güzel bir seçenek fakat birçok marka var artık Rampage klavye almak yerine alternatiflere yönelmek lazım. Bu durum 2 yıl önce de böyleydi, 3 yıl önce de böyleydi.Bence hiç iyi bir marka değil. Bana göre sizin fikrinizi bilmem alıyorsanız alabilirsiniz ama ben bir daha asla almam.
Şu an alınacak bir şey değil zaten. Bütçesi yetişmeyen kişiler için hala güzel bir seçenek fakat birçok marka var artık Rampage klavye almak yerine alternatiflere yönelmek lazım. Bu durum 2 yıl öncede böyleydi 3 yıl önce de böyleydi.
Dislike atanlar neden atıyo yazabilirmi? Sebep ne?
Arkadaşlar Rampage aldığım için şaşırır mısınız, şaşırmaz mısınız bilmiyorum.
Bu klavyeyi 1,5 yıl önce aldım, o zaman markalar hakkında bir bilgim yoktu. Bu klavye bugün itibarıyla D tuşu bozuldu.
Zaten bu markanın ne kadar kötü olduğunu siz biliyorsunuzdur ama ben o zaman bilmiyordum, almıştım.
Bilen bilmeyen varsa görsün, yine de bu markayı aldırtmayın, almayın.
Gördüğünüz an kaçın, hatta duyduğunuz yerde kalmayın, o derece.
Kusura bakmayın, deli gibi sinirliyim, inşallah ban yemem.
Bu tarz ekipmanlar alacaksanız sırtınızı doğru markaya dayayın derim.
Hatta ekstra bilgi vereyim.
Rampage blınk mouse 4 ayda bozuldu.
Rampage'nin bir kulaklığıydı, RX 7 miydi öyle bir şeydi herhalde. Tam 7 ayda bozuldu.
Sağ ol bro.Hayatım boyunca Rampage kullanmadım. Kulaklıksız faresiz klavyesiz günlerim oldu ama yine Rampage almadım almayacağım.
Geçmiş olsun.