erdym

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Bugün idareten kulaklığım çalındığı için kullandığım Rampage kulaklığın 1 yılda sağ tarafı bozuldu ve ben de bu kulaklığın farklı kullanım yerlerini keşfettim işte bu yüzden Rampage kulaklıkları alıp parçalayın çünkü kulaklık dışında her vasfı yerine getirebilir. Yaptığım şey fan aydınlatıcısı ve ışık gücü konusunda muazzam. Ek olarak şu an sadece 1 tane yaptım fakat 2 tarafta da 2 RGB var yani diğeriyle de ekran kartımın köşelerini RGB yapacağım.

Yaptığım aydınlatıcı:

IMG_20250116_170421.webp

IMG_20250116_170414.webp

IMG_20250116_170536.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün idareten kulaklığım çalındığı için kullandığım Rampage kulaklığın 1 yılda sağ tarafı bozuldu ve ben de bu kulaklığın farklı kullanım yerlerini keşfettim işte bu yüzden Rampage kulaklıkları alıp parçalayın çünkü kulaklık dışında her vasfı yerine getirebilir. Yaptığım şey fan aydınlatıcısı ve ışık gücü konusunda muazzam. Ek olarak şu an sadece 1 tane yaptım fakat 2 tarafta da 2 RGB var yani diğeriyle de ekran kartımın köşelerini RGB yapacağım.

Yaptığım aydınlatıcı:

Eki Görüntüle 115667

Eki Görüntüle 115669

Eki Görüntüle 115668

Sabit renk ile yanıyorlar sanırım, gücü de Arduino Uno'dan almışsınız galiba. Peki Uno gücü nereden alıyor 😀

Rampage kulaklıkları alıp parçalayın çünkü kulaklık dışında her vasfı yerine getirebilir
O kadar haklı bir cümle ki 😁 Bi dönem SN-RW1 kullanmıştım. Kulaklığın mikrofonu kendisinden daha kaliteliydi.
Ara sıra mağazalarda denk geldikçe deniyorum kullandıkları pedler ve ergonomisi o kadar berbat ki alttaki boşluktan parmağımı sokup kulaklığa ellemeden kulağımı kaşıyabiliyordum.
Buradaki kullanım da çok zekice eline sağlık.

O kadar haklı bir cümle ki 😁 bir dönem SN-RW1 kullanmıştım. Kulaklığın mikrofonu kendisinden daha kaliteliydi.
Ara sıra mağazalarda denk geldikçe deniyorum kullandıkları pedler ve ergonomisi o kadar berbat ki alttaki boşluktan parmağımı sokup kulaklığa ellemeden kulağımı kaşıyabiliyordum.
Buradaki kullanım da çok zekice eline sağlık.

Sağ olun hocam. Ergonomiyi geçtim zaten ağır da bir şey kafayı yoruyor resmen.

Bu arada elimde bir de deneme amaçlı Piranha klavyeden yaptığım RGB kutu vardı onu da söküp ekran kartıma RGB backplate koruması yapacağım :D
IMG_20241221_203103.webp

Sabit renk ile yanıyorlar sanırım, gücü de Arduino Uno'dan almışsınız galiba. Peki Uno gücü nereden alıyor 😀

Hocam görememişim normalde sabit renk yanmıyordu bu kontrolcü için 12v yazan giriş yapmışlar ama 12v verdiğim gibi kontrolcüden duman attı ondan dolayı sabit renk Uno'ya bağladım Uno'da anakartta 5V ölçtüğüm bir yere bağlı şu an.

Uno'yu köprü mantığı kullandım çünkü 12v yazmasına rağmen yanan bir karta pek güvenemedim kısa devre falan atar diye :D

Son düzenleme: