Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Athelas

Başarılı
Herkese selam,

Rampage RM-344 monitörümü laptopım için ikinci ekran olarak kullanıyorum. Geçtiğimiz hafta monitör görüntü bozulmaları yaşamaya başladı. Görüntü ayarlarından "Ekranı Yinele" yaptığım zaman monitör sorunsuz bir şekilde görüntüyü sağlıyor. Yaşanan sorun ise "Ekranı Genişlet" yaptığımda ortaya çıkıyor. Bu ayarı seçtiğimde monitör sürekli olarak kapanır gibi siyah ekrana geçiyor ve tekrar görüntü geliyor. Görüntü geldiğinde ise teiz bir görüntü luşmuyor ve sanki ekranda ölü pikseller varmş gibi bir görünüm ve renk bozulmaları mevcut oluyor ancak daha önce de belirttiğim gibi "Ekranı Yinele" ayarında monitör düzgün bir görüntü sağlıyor. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-02-11 at 19.48.30.webp
    WhatsApp Image 2024-02-11 at 19.48.30.webp
    417,8 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu daha çok kullanılan kablo ya da taktığınız sistemin ekran kartıyla alakalı gibi duruyor. Sisteminiz nedir? Kablo değiştirmeyi denediniz mi?
Bu daha çok kullanılan kablo ya da taktığınız sistemin ekran kartıyla alakalı gibi duruyor. Sisteminiz nedir? Kablo değiştirmeyi denediniz mi?

Yanıtınız için teşekkürler. Monster Tulpar T7 20.2 kullanıyorum. (16 GB RAM, RTX 2060, 2.6 GHZ i7-10750)

Başta ekranı yinele seçeneği sorunsuz çalıştığı için kabloda olmadığını düşünmüştüm ama daha sonra tekrar ben de bundan şüphelendim. Yeni HDMI kablo siparişi verdim gelişini bekliyorum. Konu hakkında bilgi vereceğim.

Kablo değiştirdiğim zaman sorunum çözüldü. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme: