Zaten. Ayrı olarak belirttim.

Hani ucuz ürün alacaksanız fiyat performans değeri en iyi olan ki benim de kulaklığını kullandığım Gamepower markasını tercih edin. Diğer iki berbat firmaya nazaran üzmez.

3 senedir Game Booster klavye kullanıyorum. Aldığım dönemde en ucuz olan mekanik klavye olmasından ötürü tercih etmiştim. Klavyeyi hala kullanıyorum. Ayrıca ekran kartı ve monitör tarafında da fena değiller.

3 senedir Game Booster klavye kullanıyorum. Aldığım dönemde en ucuz olan mekanik klavye olmasından ötürü tercih etmiştim. Klavyeyi hala kullanıyorum. Ayrıca ekran kartı ve monitör tarafında da fena değiller.

Bende 3 senedir Hadron marka klavye kullanıyorum. Ayrıca 7 8 sene önceden kalma bir klavyem daha var. Klavyeler kolay bozulmaz mouseler kolay bozulur.

Hocam mouse tarafında 3 firmada kötü.

Ben zaten MSI GG GM08 tercih ettim. Normalde Gamepower alacaktım ama biraz yazılımı kötü. Bu yüzden iyi ki MSI almışım yazılımı güzel.

Kasa olarak, monitör olarak, biraz Power Supply olarak, klavye olarak, kulaklık olarak, mouse olarak vs iyi ama yazılım tarafında sınıfta kalıyor. Malzeme kalitesi olarak fiyata göre muazzam diyebilirim. Ben kasasını, monitörünü, PSU sunu, klavyesini ve kulaklığını alırım ama mouse tarafında yazılımı muazzam bir marka olmalı. Bence ASUS, MSI, Logitech veya SteelSeries gibi bir marka tercih edilmeli.