Son zamanlarda fazla diyorsun, örnek var mı yakın zamana ait?ATK daha iyi mi dedim Kemal? QC sorunları epey fazla ve azalma da göremedim ben. A9 Plus'un epey azaldı.
Detaylar
Kim cevapladı?BirForumcuKişi
Üstün
ATK daha iyi mi dedim Kemal? Qc sorunları epey fazla ve azalma da göremedim ben. A9 Plus'un epey azaldı.
Hocam demiyosunuz da fazla abartmasınız mı bu kadar teknik bilginin içinde yüzmeye gerek var mı?
Stormweaver
Uzman
Eline sağlık, güzel rehber.
Ethem Efe
Üstün
Hocam demiyosunuz da fazla abartmasınız mı bu kadar teknik bilginin içinde yüzmeye gerek var mı?
Arkadaşça bir tartışma görüyorum ben, bırak devam etsinler.
BirForumcuKişi
Üstün
Arkadaşça bir tartışma görüyorum ben, bırak devam etsinler.
Benim açtıgım konuda epey yardırdılar hocam ondan kalma bir ateş var.
Son zamanlarda fazla diyorsun, örnek var mı yakın zamana ait?
Var hocam.
https://www.technopat.net/sosyal/ko...ine-dpi-ve-polling-rate-degistiriyor.4043263/
Dareu A950 Pro mouse bastırmadıkça hareket etmiyor
Dareu A950 Pro kullanıyorum. Mouse yere düştükten sonra bir anda mousepadimde calısmamaya basladı. Bastırdığımda calısıyor ama normalde calısmıyor. Mousepadim soa Speed yardımcı olursanız sevinirim.
Dareu A950 4K şarj ederken çalışmıyor
Herkese iyi günler dilerim. Dün dareu A950 Pro 4K Mouse'um elime ulaştı. 4K kullanımında şarjının bu kadar hızlı biteceğini düşünmemiştim. Sanırım mouse bilgisayar kapalıykende çalışmaya devam etmiş olacak ki 1 günde bitme seviyesine gelmiş. Takıp şarj edeyim dedim ancak kabloyu takınca mouse...
Dareu A950 Pro 4K driver DPI ayarlanmıyor
Bahstettiğim mouse az önce elime geçti. İlk başta driver algılamıyordu. Windows dillerinden İngilizce yükleyip sonra uygulama dillerini ing yapın sıkıntı kalmıyor ama şimdiki problemim 5 tane olan DPI sotlarına istediğim DPI'ları atadıktan sonra driver içinde farklı sayfaya geçtğim anda ya...
Dareu A950 Pro sallayınca ses geliyor
Merhaba az önce sipariş etmiş olduğum A950 Pro elime ulaştı. Kutuyu falan açtığımda her şey normal gözüküyordu lakin fareyi test ederken hızlı bir şekilde sağa sola çevirdiğimde farenin içinden ses geldiğini fark ettim. Sizce bu ürün kusurlu olabilir mi? Gelen sesin videosu için tıklayın.
Ayrıca kısık bir MCU kullanıyor, güncel fiyatına değmez.
Son düzenleyen: Moderatör:
Var hocam.
https://www.technopat.net/sosyal/ko...ine-dpi-ve-polling-rate-degistiriyor.4043263/
![]()
Dareu A950 Pro mouse bastırmadıkça hareket etmiyor
Dareu A950 Pro kullanıyorum. Mouse yere düştükten sonra bir anda mousepadimde calısmamaya basladı. Bastırdığımda calısıyor ama normalde calısmıyor. Mousepadim soa Speed yardımcı olursanız sevinirim.www.technopat.net
![]()
Dareu A950 4K şarj ederken çalışmıyor
Herkese iyi günler dilerim. Dün dareu A950 Pro 4K Mouse'um elime ulaştı. 4K kullanımında şarjının bu kadar hızlı biteceğini düşünmemiştim. Sanırım mouse bilgisayar kapalıykende çalışmaya devam etmiş olacak ki 1 günde bitme seviyesine gelmiş. Takıp şarj edeyim dedim ancak kabloyu takınca mouse...www.technopat.net
![]()
Dareu A950 Pro 4K driver DPI ayarlanmıyor
Bahstettiğim mouse az önce elime geçti. İlk başta driver algılamıyordu. Windows dillerinden İngilizce yükleyip sonra uygulama dillerini ing yapın sıkıntı kalmıyor ama şimdiki problemim 5 tane olan DPI sotlarına istediğim DPI'ları atadıktan sonra driver içinde farklı sayfaya geçtğim anda ya...www.technopat.net
![]()
Dareu A950 Pro sallayınca ses geliyor
Merhaba az önce sipariş etmiş olduğum A950 Pro elime ulaştı. Kutuyu falan açtığımda her şey normal gözüküyordu lakin fareyi test ederken hızlı bir şekilde sağa sola çevirdiğimde farenin içinden ses geldiğini fark ettim. Sizce bu ürün kusurlu olabilir mi? Gelen sesin videosu için tıklayın.www.technopat.net
İyi ki güncel tarihli dedim. 1-2 tanesi hariç hepsi 2 sene öncesinin konusu.
Güncel olarak 3.000 TL'ye satılması saçmalık. Kimse almaz ve alınmaz güncel fiyatina.
@21312, güncel zamanlar deyip 2 yıllık konular atmışsınız hocam.
Üstte daha dün açılan konu var hocam.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-