Makaleler
1
Yer
The Lands Between
Merhaba arkadaşlar mantıklı olabilecek bir öneriden bahsetmek istiyorum.

Başlıkta da gördüğünüz gibi rapor sistemine fotoğraf yükleme özelliği gelebilir.

Atıyorum biri bir yorum yazdı ancak bu yorum yanlış bilgi içeriyor, bu bilginin doğruluğunu bir fotoğraf ile kanıtlayabiliriz. Anlık olarak gerekli fotoğraf ve açıklama ile beraber moderasyon ekibine sunabiliriz.

Veya birisi kötü bir yorum yazdı siz de SS aldınız hızlı davranıp ancak kötü yorum yazan arkadaş yorumu düzenleyerek değiştirdi kanıt olarak SS ile beraber rapor sisteminden şikayet edebiliriz. (Moderasyon ekibi düzenlenmiş mesajın önceki halini görebiliyor mu bilmiyorum.)

Her kategoride olmasına gerek yok ancak bazı kategorilerde gerekli olabilir.

Sizler ne düşünüyorsunuz? "Kötüye kullanan olur, çirkin fotoğraf yollayabilirler" gibi bir argüman sunmayın lütfen. Bunu yapan, zaten konu içerisinde de yapar, rapor sisteminden hakaret edenler de var mesela rapor sistemini kapatalım o zaman.

Bilet sistemini örnek gösterenler için, bilet sistemi daha kapsamlı konular için. Ben anlık gelişen olaylar için düşündüm bunu, rapor sistemi, bilet sisteminde daha hızlı işliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 19 Eksi
Detaylı raporlar için destek sistemi var ama ben orayı bir ekran görüntüsü göndererek kullandığımda kullanıcı şikayetleri için rapor sistemini kullanmam istenmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor sistemi direkt mesaj yazdığımız bölüm gibi olsa daha iyi olur, tabii bu da eklenti demek ve epey maliyetli olacağını düşünüyorum, buna gerek var mı diye düşünürsek de pek yok gibi.

Ve evet, moderatorler her seyi görebiliyor. Bu yüzden SS, fotoğraf gerek olduğunu düşünmüyorum.

Moderatörler düzenlenip düzenlenmediğini görebiliyor, forumun sisteminde olan bir şey, halihazırda zaten moderatör sayısının az kabul edildi, bilgisini açtığım konuda verdim, bir de işin içine kullanıcı şikayetlerinin SS'leri gelirse rapor sistemi aşırı yavaşlayacaktır.

Rapor sisteminde bir değişikliğe ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum, zamanla ekibe katılacak yeni moderatör arkadaşlarla beraber bence şu an yaşanılan sorunların önüne geçilir. Zira fotoğraf atmaya ne gerek var? Zaten direkt mesaj üzerinden raporluyorsun.