Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
KKTC menşeli bir site olduklarını ve vergiden muaf oldukları için ucuza sattıklarını iddia ediyorlar. Ben de KKTC'de yaşıyorum; vergi olmadığı doğrudur ama bilemedim. Daha önce alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi? 11.000 VP'yi 1350 TL gibi bir fiyata satıyorlar sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
KKTC menşeli bir site olduklarını ve vergiden muaf oldukları için ucuza sattıklarını iddia ediyorlar. Ben de KKTC'de yaşıyorum; vergi olmadığı doğrudur ama bilemedim. Daha önce alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi? 11.000 VP'yi 1350 TL gibi bir fiyata satıyorlar sadece.
Hocam ne yaptin aldin mi?

Hocam Şikayetvar sitesinde 2 yorum var ve ikisinde de siparişler direkt teslim edilmemiş. Yani bilmiyorum aklınıza gelmiştir Şikayetvar'a bakmak ama ona rağmen "güvenilir mi, değil mi" diye çok düşünmeyin bence. Üstelik çokta bilinmiyor, açıkçası hiçten güvenilmeyecek siteye benziyor.

Gerçi konu ekim ayında açılmış yeni fark ediyorum :D

Son düzenleme: