Bir yerde duydum indirdiğim şey Türk değil yabancı yurt dışı bir şey sıkıntı olmaz dediler doğru mu?

Hocam virüs bu, virüsün Milliyeti olmaz. İster Türk, Bulgar, Yunan, Slav, Pomak olsun virüs sahibi iyi bir kişi mi kötü bir kişi mi bilemeyiz o yüzden iyi kişi olsa bir şey önlemler almalıyız ki başımıza bir şey olmasın.

Hocam virüs bu virüsün milliyeti olmaz virüs sahibi iyi bir kişi mi kötü bir kişi mi bilemeyiz o yüzden iyi kişi olsa bir şey önlemler almalıyız ki başımıza bir şey olmasın.

Haklısınız hocam yeni Gmail oluşturuyorum sadece bu Google'a bağlı hesapları geçireyim değil mi ana Gmail olarakmı kullanayim bunu kullanmayım tehlikeli sonuçta artık o kadar önleme rağmen.

Haklısınız hocam yeni Gmail oluşturuyorum sadece bu Google'a bağlı hesapları geçireyim değil mi ana Gmail olarakmı kullanayim bunu kullanmayım tehlikeli sonuçta artık o kadar önleme rağmen.

Evet eski mailiniz yani RAT yiyen mailinize bağlı hesapları yeni maile geçirin ve eski mailinizi silin. Yeni maili ana mailiniz olarak kullanın.

Hesabımı her yerde oturumu kapat diye bir seçenek olması lazım ona rağmen o çalınan çerezler etkin oluyor mu merak ettim de.

Evet eski mailiniz yani RAT yiyen mailinize bağlı hesapları yeni maile geçirin ve eski mailinizi silin. Yeni maili ana mailiniz olarak kullanın.

Hocam bugün bir şey olmadı eski Gmail'deki verilerin hepsini yenisine nasıl atabilirim şöyle yaptım veri indirme yapıyorum dışa aktarma öyle olur mu?