Makaleler
1
GPX Superstrike modeliyse fare dünyasını ayağı kaldıran teknoloji olan Haptic Switch teknolojisini RAWM en sevilen modelleri olan Leviathan V4'e entegre edeceği ve bunu Haziran sonuna kadar piyasaya sürmeyi planladıkları sızdırıldı!

1780347926024.webp

(Çeviri Google Translate'den çok iyi değil o yüzden kusura bakmayın.)

Açık olursam düz Leviathan V4'ün üretiminin durdurulmasına üzüldüm. Ama bu teknolojiyi RAWM'ın güzel entegre edeceğini düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncenizi paylaşırsanız sevinirim.

Leviathan V4 ile alakalı Reddit’te sorun dolu umarım o sorunlar çözülür. Kendim 2 farklı Leviathan V4 kullandım ikisindede farklı arızalar vardı. Genel anlamda güzel bir üründü ama yazılımı çöp.

Leviathan V4 ile alakalı Reddit'te sorun dolu umarım o sorunlar çözülür. Kendim 2 farklı leviathan V4 kullandım ikisinde de farklı arızalar vardı. Genel anlamda güzel bir üründü ama yazılımı çöp.

Yazılım anlamında sorununuzu anlayamadım onun dışında Reddit'de yazılan sorunlar çoğunlukla çözümlü sadece bazılarında bazı sorunlar olmuş ısınıyor demiş birkaç kisi bir de çalışırken ses geliyor denmiş.

Leviathan V4 ile alakalı Reddit’te sorun dolu umarım o sorunlar çözülür. Kendim 2 farklı Leviathan V4 kullandım ikisindede farklı arızalar vardı. Genel anlamda güzel bir üründü ama yazılımı çöp.

Çoğu Firmware güncellemeleri ile çözüldü. Zira yaşayan sayısı o kadarda fazla değil.

Yazılım anlamında sorununuzu anlayamadım onun dışında Reddit'de yazılan sorunlar çoğunlukla çözümlü sadece bazılarında bazı sorunlar olmuş ısınıyor demiş birkaç kisi bir de çalışırken ses geliyor denmiş.
Batarya performansı çok kötü, rakibi olan ATK X1 V2’nin çok çok gerisinde.
Yazılımı bence yetersiz ve mesela en büyük sorun şarj göstergesinin yanlış olması. Bazen şarj %30 görünüyor, 15 dakika sonra kapanıyor. Ben kendim şarj %60 iken PC'yi kapatıp açınca %70 olduğunu gördüm.
Isınma problemi çok fazla, gördüm sebebi ne bilmiyorum.

Yazılımı bence yetersiz ve mesela en büyük sorun şarj göstergesinin yanlış olması. Bazen şarj %30 görünüyor, 15 dakika sonra kapanıyor. Ben kendim şarj %60 iken PC'yi kapatıp açınca %70 olduğunu gördüm.
Isınma problemi çok fazla, gördüm sebebi ne bilmiyorum.
O mouse modelinde optik encoder yok ilk olarak. 2. olarak şarj az gitme sebebi dongle modelinde kullanılan MCU kaynaklı bir şey. Son olarak o şarj göstergesi biraz yazılımsal olabilir ama iyon piller yapısı gereği zaten böyleler. Hiçbir zaman o gösterge doğru olmaz, o gösterge tahminidir zaten.

Bunun nedeni dongle'da nRF52820 MCU kullanıyor.

Ve üstte de dediğim gibi batarya sorunu çözüldü artık sabit 150 saat verebiliyor.

Bunun nedeni Dongle'da NRF52820 mcu kullanıyor.

Ve üstte de dediğim gibi batarya sorunu çözüldü artık sabit 150 saat verebiliyor.

Arkadaş zaten 150 saat olmasından şikayetci hocam anladığım kadarıyla onun dışında Firmware sorunları zaten şu an çözülmüş halde onun dışında klasik lityon iyon pil biraz da olsa yanlış gösterebilir çünkü her zaman tahmini değer yazmaktadır orada ama devasa bir farklılık olması pek olası değil.