Ali De Niro

Üstün
Makaleler
10
Yer
Ankara
Fiyatı yanlış girmiş olabilirler o yüzden yakın zamanda değişebilir. Görece eski bir mouse ama bu fiyata sıfır ve pro bir ürün olduğunu düşünürsek gönül rahatlığıyla satın alınır.

1737619658261.webp

Benim konu yayınlanana kadar ürünü satıştan kaldırdılar. :D

Son düzenleme:
Fiyatı yanlış girmiş olabilirler o yüzden yakın zamanda değişebilir. Görece eski bir mouse ama bu fiyata sıfır ve Pro bir ürün olduğunu düşünürsek gönül rahatlığıyla satın alınır.

Eki Görüntüle 117577

Benim konu yayınlanana kadar stok bitti. :D

Son cümlenizi görene kadar iyiydi. :D

Fiyatı yanlış girmiş olabilirler o yüzden yakın zamanda değişebilir. Görece eski bir mouse ama bu fiyata sıfır ve Pro bir ürün olduğunu düşünürsek gönül rahatlığıyla satın alınır.

Eki Görüntüle 117577

Benim konu yayınlanana kadar stok bitti. :D

Merhaba bu fareyi tam 2 ay kullanma fırsatım oldu ama parasını ve markasını hak etmeyen bir mouse. Çok ağır, şarjı cok hızlı bitiyor, ve ele tam oturmuyor. Çok garip şekilde mouseyı havaya ufak kaldırıp hareket ettirince bile mouse imleci oynuyor ( bu Valorant CS gibi oyunlarda cok kötü bir olay ). Şu anda 2 yıldır Logitech Superlight 1 kullanıyorum acayip memnunum.

Not : 107 gr mış.

Fiyat hatası mı acaba alan olmuş mudur?

Merhaba bu fareyi tam 2 ay kullanma fırsatım oldu ama parasını ve markasını hak etmeyen bir mouse. Çok ağır, şarjı cok hızlı bitiyor, ve ele tam oturmuyor. Çok garip şekilde mouseyı havaya ufak kaldırıp hareket ettirince bile mouse imleci oynuyor ( bu Valorant CS gibi oyunlarda cok kötü bir olay ). Şu anda 2 yıldır Logitech Superlight 1 kullanıyorum acayip memnunum.
Bu tip mouselar hiç ergonomik ve rahat olmuyor bende sevmiyorum tuna tavus gibi değilseniz pek mantıklı değil.
Çokta ağır değilmiş küçükten SGM X7 kullanıyordum 560gr mı neydi.

Fiyat hatası mı acaba alan olmuş mudur?

Bu tip fareler hiç ergonomik ve rahat olmuyor bende sevmiyorum tuna tavus gibi değilseniz pek mantıklı değil.

Aynen cok büyük eller için gibi mouse sanki transformers faresi gibi oyun için kesinlikle önermiyorum ya da bendemi böyle anlayamadım internette satmaya calıstım beğenilmeyen bir mouse olduğu için satamadım babama verdim babam kullanıyor.