Enermax

Çalışkan
Merhaba,

Birkaç ay önce Mediamark'tan Razer Basilisk V3 Pro satın aldım ve kauçukları aşındı. O kadar para verdiğim farenin 3 ay olmadan böyle kauçuklarının soyulması çok sinirimi bozdu. Garantiye yollayacağım. MediaMarkt'a mı vermem gerekiyor yoksa Razer'in servisi var mı? Ne yapmalıyım?

Kutu içerisinde garanti belgesi bulunur, distribütör bilgileri bu kağıtta yer alır genelde, orayı arayıp sorun. Sizlere bir kargo firmasının anlaşma numarasını paylaşırlar ve o şekilde gönderim sağlarsınız. Kağıdı bulamazsanız Mediamarkt ile görüşüp hangi distribütör tarafından destek sağlandığını öğrenin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kauçuk aşınması garantiye girmez büyük ihtimalle, çünkü kauçuk kullandıkça aşınabilen bir şey.

Ama o kadar para verdikten sonra 3 ay bile olmadan bu şekilde aşınması normal değil 1000TL'lik mouse da kullanmıştım hiç aşınmamıştı 5-6k bandındaki bir farenin böyle 3 ay bile olmadan aşınması hiç normal değil.

Ama o kadar para verdikten sonra 3 ay bile olmadan bu şekilde aşınması normal değil 1000TL'lik mouse da kullanmıştım hiç aşınmamıştı 5-6k bandındaki bir farenin böyle 3 ay bile olmadan aşınması hiç normal değil.
Razer o konuda iyi değil, herkes yaşıyor o sorunu maalesef. Ki artık o tür markalardan mouse alınmaz. Çinliler daha iyi yapıyor bu işi.