Ben Kraken V4 kullanıyorum bende bir sorun yok ses kalitesi mükemmel. Çok net temiz. Bass için bir eko ayarı yaptım harika. Fiyat bir tık pahalı ama değiyor. Konfor her konuda iyi yapılmış. Bağlantı çok iyi. Hiç daha tık etmedi şarj süresi iyi Razer'in ses profilini başka markalarda bulamıyorum adamlar bu konuda başarılı bir tek klavyelerini sevmiyorum çift tıklama da 1 numara olabilir.
Dediğim gibi herkes duymuyor white noise'i, çevremde denettiklerimden duyan tek kişi bendim. Ses kalitesi bence de güzeldi ve konforu da şuanki kulaklığımdan iyiydi. Bir de hoşuma gitmeyen telefon ile birlikte kullandığımda ışıkları kapatamıyordum. Görünüşüne bayılsam da maalesef üzülerek iade etmiştim. Ben de V4 Pro %75 alıp Akko Switchler ile değiştirdim bu yüzden switch konusunda bi sorun yaşamadım. Hot swap olmayan Razer Mekanik klavye alınmamalı bence de.

Dediğim gibi herkes duymuyor white Noise'i, çevremde denettiklerimden duyan tek kişi bendim. Ses kalitesi bence de güzeldi ve konforu da şu anki kulaklığımdan iyiydi. Bir de hoşuma gitmeyen telefon ile birlikte kullandığımda ışıkları kapatamıyordum. Görünüşüne bayılsam da maalesef üzülerek iade etmiştim. Ben de V4 Pro %75 alıp Akko Switch'ler ile değiştirdim bu yüzden Switch konusunda bir sorun yaşamadım. Hot swap olmayan Razer Mekanik klavye alınmamalı bence de.

V4 75 bende aldım 100 milyon ömür verdikleri Switch 4 ayda çifte telli ye başladı. Bu kadar kalitesizlik de olamaz yani. Evet Switch değiştirmek mantıklı olsa da neden bu kadar para verdiğim bir "MARKA" cihaz bu kadar kısa sürede sorunlu olsun. RTINGS sitesine önceden ücretsiz girip bakılabiliyordu şimdi paralı yapmışlar. Orada okuduğum yorumlarda bazı kişilerde yeni taktıkları switchlerde de belli bir süre sonra çift tıklama olunca kasadan şüphelenmişler öyle olunca bende çekindim açıkçası garanti bitince olursa elimde patlar. 2. el de şu an satanların hepsi bu sorundan muzdarip zaten.

Kaç gündür Kraken V4 kullanıyorum hakikatten çok iyi kulaklık hiç tık etmedi Wireless bağlantısı harika. Tek eksik diyebileceğim keşke Razer Audio telefon programı desteği olsaymış.

V4 75 bende aldım 100 milyon ömür verdikleri Switch 4 ayda çifte telli ye başladı. Bu kadar kalitesizlik de olamaz yani. Evet Switch değiştirmek mantıklı olsa da neden bu kadar para verdiğim bir "MARKA" cihaz bu kadar kısa sürede sorunlu olsun. RTINGS sitesine önceden ücretsiz girip bakılabiliyordu şimdi paralı yapmışlar. Orada okuduğum yorumlarda bazı kişilerde yeni taktıkları switchlerde de belli bir süre sonra çift tıklama olunca kasadan şüphelenmişler öyle olunca bende çekindim açıkçası garanti bitince olursa elimde patlar. 2. el de şu an satanların hepsi bu sorundan muzdarip zaten.

Kaç gündür Kraken V4 kullanıyorum hakikatten çok iyi kulaklık hiç tık etmedi Wireless bağlantısı harika. Tek eksik diyebileceğim keşke Razer Audio telefon programı desteği olsaymış.
Anladım hocam switch konusunda haklısınız, ben 1.5 senedir akkolarla hiç çift tıklama yaşamadım.