Razer DA V3 Pro'dan ROG Keris 2 ACE geçmeye değer mi?

Ya usta sen en son VV3 Pro en top model dememiş miydin, bi modele dediğinden eminim.

VV3 Pro, GPX 2, Beast X Max, Sword X.

Bunlara demişimdir.

Lakin eğer ki ergo olması zorunlu değilse Viper V3 Pro daha iyi olur.
Üçünden birine dedin de hatırlayamadım hangisi, aklıma VV3 Pro diye kazınmış.

VV3 Pro, GPX 2, Beast X Max, Sword X.

Bunlara demişimdir.

Lakin eğer ki ergo olması zorunlu değilse Viper V3 Pro daha iyi olur.
Keris 2 ace'te var açıkçası Sword X gibi delikli mouse istemeyenlere tek f/P ergo seçenek. Dex çok pahalı ucuzlaması gerek.

Keris 2'yi satın alıyorum o halde. Umarım geçtiğime pişman etmez. Teşekkürler..

Satın aldım, Razer'a göre çok daha küçük. Ergonomik olarak Razer çok daha rahat, hem tekerlek daha yüksek hem eli daha iyi dolduruyor elim çok büyük olmamasına rağmen. ROG tekerlek RGB Olmasına rağmen daha hafif, aradaki gramaj farkını net hissediyorsunuz. Oyunda henüz kablosuz 4000HZ polling rate Denemedim. Deneyip onu da yorumlayacağım.

Güncelleme 1 : Mouse kablosuz olarak 4000hz çalışır yazıyordu fakat 8000hz seçebiliyorum seçenek açık fakat seçsem bile muhtemelen 4000hz çalışacak. 8000HZ çalıştığını anlamamın bir yolu var mı?

Güncelleme 2 : ROG Strix Scope II 96 Wireless klavye kullanıyorum bu klavyeyi de mouseun alıcısıyla birleştirdim bu sayede klavyeye de 8000hz geldi. Klavye bunu destekliyor mu? Fark oluşur mu kullanayım mı? Pil ömrünü zayıflatacağı için ellemedim.

CS2 Güncelleme : Evet 4000Hz farkı bile inanılmaz fark ediyor. Bu kadar fark edeceğini bilseydim bunca zaman asla beklemezdim. Dokunduğum gibi ateşliyor silahı. Gerçekten inanılmaz bir deneyim...

Son düzenleme:
Hz olayı sensörle alakalı, click değil ki?

Ayrıca bence 2K Hz en ideali, üstü boş.

Hz olayı sensörle alakalı, click değil ki?

Ayrıca bence 2K Hz en ideali, üstü boş.
O kadarını bilmiyorum Razer'dan sonra CS2'de inanılmaz hızlı geldi deneyimimi aktardım. Çok çok bariz fark ediliyor.

Soru : Mouse'u yukarı kaldırdığımızda bunu algılayıp hareket etmesini engelleyen bir özellik vardı bunun adı neydi ? Nasıl açabilirim?

LOD ayarından bahsediyorsunuz sanırım. Orada olmalı elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…