Yani, çok bir farkları yok. Skatez olarak Viper önde. Bu durumda tutuş biçimine bakılıp öneride bulunulmalı.

Yazılım olarak da Razer önde. Ayrıca Razer, MacOS'a tam uyumlu.
Ya usta sen en son VV3 Pro en top model dememiş miydin, bi modele dediğinden eminim.

Keris 2'yi satın alıyorum o halde. Umarım geçtiğime pişman etmez. Teşekkürler..

Satın aldım, Razer'a göre çok daha küçük. Ergonomik olarak Razer çok daha rahat, hem tekerlek daha yüksek hem eli daha iyi dolduruyor elim çok büyük olmamasına rağmen. ROG tekerlek RGB Olmasına rağmen daha hafif, aradaki gramaj farkını net hissediyorsunuz. Oyunda henüz kablosuz 4000HZ polling rate Denemedim. Deneyip onu da yorumlayacağım.
1733340223420.webp
1733340229985.webp
1733340130755.webp

Güncelleme 1 : Mouse kablosuz olarak 4000hz çalışır yazıyordu fakat 8000hz seçebiliyorum seçenek açık fakat seçsem bile muhtemelen 4000hz çalışacak. 8000HZ çalıştığını anlamamın bir yolu var mı?
1733341537696.webp

Güncelleme 2 : ROG Strix Scope II 96 Wireless klavye kullanıyorum bu klavyeyi de mouseun alıcısıyla birleştirdim bu sayede klavyeye de 8000hz geldi. Klavye bunu destekliyor mu? Fark oluşur mu kullanayım mı? Pil ömrünü zayıflatacağı için ellemedim.
1733341621400.webp

CS2 Güncelleme : Evet 4000Hz farkı bile inanılmaz fark ediyor. Bu kadar fark edeceğini bilseydim bunca zaman asla beklemezdim. Dokunduğum gibi ateşliyor silahı. Gerçekten inanılmaz bir deneyim...

Son düzenleme:
Keris 2'yi satın alıyorum o halde. Umarım geçtiğime pişman etmez. Teşekkürler..

Satın aldım, Razer'a göre çok daha küçük. Ergonomik olarak Razer çok daha rahat, hem tekerlek daha yüksek hem eli daha iyi dolduruyor elim çok büyük olmamasına rağmen. ROG tekerlek RGB Olmasına rağmen daha hafif, aradaki gramaj farkını net hissediyorsunuz. Oyunda henüz kablosuz 4000HZ polling rate Denemedim. Deneyip onu da yorumlayacağım.
Eki Görüntüle 104314Eki Görüntüle 104315 Eki Görüntüle 104313

Güncelleme 1 : Mouse kablosuz olarak 4000hz çalışır yazıyordu fakat 8000hz seçebiliyorum seçenek açık fakat seçsem bile muhtemelen 4000hz çalışacak. 8000HZ çalıştığını anlamamın bir yolu var mı? Eki Görüntüle 104324

Güncelleme 2 : ROG Strix Scope II 96 Wireless klavye kullanıyorum bu klavyeyi de mouseun alıcısıyla birleştirdim bu sayede klavyeye de 8000hz geldi. Klavye bunu destekliyor mu? Fark oluşur mu kullanayım mı? Pil ömrünü zayıflatacağı için ellemedim.
Eki Görüntüle 104325

CS2 Güncelleme : Evet 4000Hz farkı bile inanılmaz fark ediyor. Bu kadar fark edeceğini bilseydim bunca zaman asla beklemezdim. Dokunduğum gibi ateşliyor silahı. Gerçekten inanılmaz bir deneyim...
Hz olayı sensörle alakalı, click değil ki? :D

Ayrıca bence 2K Hz en ideali, üstü boş.

Hz olayı sensörle alakalı, click değil ki? :D

Ayrıca bence 2K Hz en ideali, üstü boş.
O kadarını bilmiyorum Razer'dan sonra CS2'de inanılmaz hızlı geldi deneyimimi aktardım. Çok çok bariz fark ediliyor.

Soru : Mouse'u yukarı kaldırdığımızda bunu algılayıp hareket etmesini engelleyen bir özellik vardı bunun adı neydi ? Nasıl açabilirim?

O kadarını bilmiyorum Razer'dan sonra CS2'de inanılmaz hızlı geldi deneyimimi aktardım. Çok çok bariz fark ediliyor.

Soru : Mouse'u yukarı kaldırdığımızda bunu algılayıp hareket etmesini engelleyen bir özellik vardı bunun adı neydi ? Nasıl açabilirim?
LOD ayarından bahsediyorsunuz sanırım. Orada olmalı elbette.