Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Bu Gamepad'i almak istiyorum, kullanıcılara birkaç sorum var cevaplarsanız çok sevinirim.
İlk sorum iPhone 12 Mini kullanıyorum boyut olarak uyum sağlar mı?
İkinci sorum PPSSPP'de kullanacağım, emülatörde oynayabilir miyim?
Üçüncü sorum Gamepad'i şarj ederek mi kullanıyorum yoksa telefonumun gücünü mü kullanıyor?
Dördüncü sorum Windows bilgisayarda kablosuz şekilde kullanabilir miyim?
Beşinci soru trigger tuşları hassasiyet özelliğine sahip mi?
Son soru 2.400 TL'ye daha iyi bir iOS gamepad var mı?
Teşekkürler şimdiden. 🥺

1722748665235.webp

Daha önceki konuda da dediğim gibi Data Frog S2 falan alıp geçmek varken 2400 lira vermek mantıklı değil. Bunu Windows'ta kullanabilecek olsan bile hiç rahat değil bu tip "gamepad"ler. Data Frog S2 zamanında iOS desteği ile çıkan gamepadlerden biri, telefon tutucu kısmı da var seninkini alabilecek kadar. Şarjlı da. İkinci elde 350 liraya görmüştüm geçen senin konu için baktığımda param güvende ile satıyor bi de. PPSSPP'de tuş ataması olduğunu istersen klavye takıp wasd tuşlarını sol stick gibi gösterebileceğini de söylemiştim önceki konuda, yeter ki telefon algılasın.

Daha önceki konuda da dediğim gibi data frog S2 falan alıp geçmek varken 2400 lira vermek mantıklı değil. Bunu Windows'ta kullanabilecek olsan bile hiç rahat değil bu tip "gamepad"ler. Data frog S2 zamanında iOS desteği ile çıkan gamepadlerden biri, telefon tutucu kısmı da var seninkini alabilecek kadar. Şarjlı da. İkinci elde 350 liraya görmüştüm geçen senin konu için baktığımda Param Güvende ile satıyor bir de. PPSSPP'de tuş ataması olduğunu istersen klavye takıp WASD tuşlarını sol stick gibi gösterebileceğini de söylemiştim önceki konuda, yeter ki telefon algılasın.

Ama ben böyle istemiyorum ki, yanlardan tutmalı istiyorum. 🥺

1722758041694.webp