Selamlar,

Bir e-Spor merkezinde bu fareyi deneyimledim ve çok beğendim. Ayrıca alıcı satın almayı düşünmüyorum. Benim tutuşuma gayet uygun bir fare. Claw-palm arası bir tutuşum var. Ne dersiniz bu fare için?

Scyrox'u da deneseniz çok beğeneceksiniz hocam onu da belirteyim. Özellik olarak G Pro X Superlight 2 ile aynı. Bağlantı stabilliği vs. Superlight 2 ile farksız. Malzeme kalitesi olarak farklar var. Biri 3.000 biri 6.000 TL, o da olsun bir zahmet. Scyrox da bilir misiniz bilmiyorum ama Lamzu firmasına ait bir firma. Bilinmedik değil, yurt dışında bu tür markalar Razer, Logitech'e göre daha çok tercih ediliyor.

Şahsen Scyrox markasını bilmiyorum. Daha önce Throne kullandım, çok memnun kaldım ve arkadaşıma hediye ettim. Şimdi G402 var. LOD yüksek diye altına bant yapıştırdım resmen. Eğer kalitelidir derseniz ve Türkiye satışı varsa tercih edebilirim.

@Toby Fox, ne gibi fark var hocam?

V6 ve V8. Görüntü olarak V8 daha çok hitap etti gibi bana. Simetrik tasarımları daha uygun buluyorum elime.

Daha önce kısa bir süreliğine Havit almıştım. Sensör iyi falan dendi ama belli aralıklarla sanki PC kasıyor gibi takılıyordu fare. Bunda bu tarz sorunlar olur mu?