V6 ve V8. Görüntü olarak V8 daha çok hitap etti gibi bana. Simetrik tasarımları daha uygun buluyorum elime.

Daha önce kısa bir süreliğine Havit almıştım. Sensör iyi falan dendi ama belli aralıklarla sanki PC kasıyor gibi takılıyordu fare. Bunda bu tarz sorunlar olur mu?
Havit mouselar iyi değil hocam takılma normaldir. Scyrox'da olmaz takılma.

V8'de palm tutamazsiniz bu arada. Tamamen claw faresi. Ve Viper V3 Hyperspeed ile V8 alakasiz. Eloshapes sitesinden kıyaslayarak alabilirsiniz.

Tutuş şeklim şudur demiyorum illa ama basışım parmak ucuyla gerçekleşiyor. Parmaklarımın ucu dışında kalan arka kısımları havada oluyor. Scyrox'un yapısı önden arkaya doğru alçalıyor. Bu, tutuşta nasıl etki yapıyor? Memnuniyetsizlik yapar mı? Logitech G Pro X Superlight çok beğeniyorum ama 6000 TL de fazla geliyor açıkçası.

Tutuş şeklim şudur demiyorum illa ama basışım parmak ucuyla gerçekleşiyor. Parmaklarımın ucu dışında kalan arka kısımları havada oluyor. Scyrox'un yapısı önden arkaya doğru alçalıyor. Bu, tutuşta nasıl etki yapıyor? Memnuniyetsizlik yapar mı? Logitech G Pro X Superlight çok beğeniyorum ama 6000 TL de fazla geliyor açıkçası.
G Pro X Superlighte 6000 TL fazla zaten, o fiyatı hak etmiyor.

Eloshapes'den elinize tam gelen mouselar ile kıyaslama yaparak tercih yapabilirsiniz hocam.

V8 en ucuz 2.909 TL.

Böyle tutuyorum genel olarak.

2080dc85-5a51-4ae7-a47c-f11bd591f087.webp

@Toby Fox, hocam büyük fare sevemiyorum. Örneğin Logitech G Pro X'in Dex modeli epey kaba ve büyük geliyor. Aynı şekilde Deathadder fareleri de kullanamıyorum. V6 bunlara benzer mi?

@Toby Fox, hocam büyük fare sevemiyorum. Örneğin Logitech G Pro X'in Dex modeli epey kaba ve büyük geliyor. Aynı şekilde Deathadder fareleri de kullanamıyorum. V6 bunlara benzer mi?
Dex bayağı büyük V6'ya göre hocam. Ergo sevmiyorsunuz kısaca. V6 ergo değil zaten. Deathadder ve Dex modelleri ergo.

Teknik olarak uzun zamandir fareleri takip etmiyorum lakin agirligi sorun etmiyorsan pilli mouse almanla birlikte kablonun varligini hayatin boyunca unutuyor olman mukemmel bir duygu. DeathAdder V2 X HyperSpeed kullandigim donemde kablodan ebedi kurtulma hissi cok iyiydi. 400 saatte bir falan pilini degistiriyordum, hop bir dahaki 400 saate kadar kafa rahat. Pil masrafi cok oluyor tabii ama kablo konforsuzlugundansa pile para baglamayi tercih ederim. Tabii bu tercih meselesi. Pek cok kisi pilli mouse dusmani ve gunumuzde hafif mouse daha cok talep goruyor.