RDR 2 oynanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kayra342727
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 766
  • Etiketler Etiketler
    rdr2

Kayra342727

Uzman
Chapter 3'e yeni geçtim, Chapter 1 karlı ve mekanikleri yeni yeni öğrendiğim için iyiydi ama Chapter 2'de çok sıkıldım. Görevler sürekli aynı gidiyor, tekrara düşmüş gibi hissediyorum. Chapter 3 ve devamı da böyle mi? Büyük bir hevesle aldım ama görevler sürekli tekrar ediyor. Hayal kırıklığı olursa üzülürüm, çok övüyorlardı bu oyunu.

Ben RDR 1'i bile daha çok sevmiştim. Arthur Morgan olmasa oyunu bitirmezdim bile o derece. Bir yerden bir yere git gel geri git gel geri git. Arthur kurtarmış oyunu hikaye tarafında.

Sevmediyseniz oynamayın, neticesinde sizi bu konu hakkında zorlayamayız

Oyuna "sıkıcı" diyorsanız aksiyon oyunları seven birisiniz demektir. Ben de aynı şekilde RDR 2'yi çok oynamıyorum çünkü sıkılıyorum. Ancak RDR 2 günümüzde en iyi oyun olabilir. Grafikler, gerçekçilik, mekanikler. Hikâye olarak değil de açık dünya olarak oynasanız daha mantıklı olur. Ben de arada müzik açıp dağ turu yapıyorum.

Oyun ilerledikçe açılıyor daha efsanevi hayvanlar atlar özel silahlar elit yan hikayeler gizli quesler vs. Neler neler var saklı keşfetmeyi seviyorsan görürsün craft sistemi filanda ileride açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…