ACN

Uzman
Arkadaşlar merhaba

Rdr2'yi pcden oynayacağım.

Galiba xbox vs gibi platformlarda 3 kere x tuşuna basınca sinematik moda geçip atınız sizi hem hızlıca hemde stamina harcamadan gideceğiniz yere sizi götürüyormuş.

Bunu pcde nasıl yapabiliriz?

Hızlı biçimde stamina harcamadan gideceğim yere sinematik şekilde götürsün istiyorum.

Basılı tutmanız yeterli.

Ayrıca Xbox gibi platformlarda da 3 kere basıp çekme diye bir şey yok. O platformlarda da aynı şekilde basılı tutularak açılıyor.
teşekkürler deneyeceğim.

bazı yerlerde bir kere basınca sinematik mod 2 kere basınca hızlı sinematik mod 3 kere basınca stamina gitmeden hızlı sinematik mod olduğunu söylemişler o yüzden öyle sordum.

Hocam dediğinizi şimdi anladım. Dediğinizi yapmak için W tuşuna basarken bir kere shift tuşuna basın ve W tuşunu bırakmadan V tuşuna basılı tutup sinematik moda geçin. At, haritada işaretlediğiniz yere stamina harcamayacak kadar hızlı koşarak gidecektir.

Hocam dediğinizi şimdi anladım. Dediğinizi yapmak için W tuşuna basarken bir kere shift tuşuna basın ve W tuşunu bırakmadan V tuşuna basılı tutup sinematik moda geçin. At, haritada işaretlediğiniz yere stamina harcamayacak kadar hızlı koşarak gidecektir.
Bende tam bunu soruyordum teşekkür ederim deneyeceğim.