Sinematikler geçilemiyor olsa bile bu oyunu kötü yapmaz. Çünkü oyunun amacı bu zaten. He bana göre değilmiş dersin geçersin. Ama çok sinematik var diye oyunu ve yapımcıyı gömmek ergen işi.Sinematikleri full geçtim. Ama gene de oyun bir başyapıt. Bence
Detaylar
Kim cevapladı?Loutermilch
Başarılı
Mekanik derinlik açısından nasıl vasat hocam? Siz bu oyunu oynadığınıza emin misiniz?
Şu 111 saatin her bir saniyesi büyülenerek geçti. Ama duygularımın gerçekliği bastırmasını engelliyorum ve olduğu haliyle kabul ediyorum oyunu.
Ardasan
Becerikli
Eki Görüntüle 247413
Şu 111 saatin her bir saniyesi büyülenerek geçti. Ama duygularımın gerçekliği bastırmasını engelliyorum ve olduğu haliyle kabul ediyorum oyunu.
Oyunun olduğu hâl o değil. Maalesef
Abartılıyor mu bilmiyorum fakat bana aşırı yavaş ilerliyor gibi geliyor. Sanırım hızlı tüketim çılgınlığına alıştığımız için böyle hissettiriyor. Bundan 5-6 sene önce oynamış olsaydım muhtemelen beni de büyülerdi. Yakın tarihte ilk defa oynayayım dedim ve başlangıç kısmı aşırı bunaltı getirdi. Sabrettim, 15 saat kadar daha oynadım ama nafile. Oyun güzel olabilir fakat beni cezbetmedi.
Loutermilch
Başarılı
Hazır hissettiğiniz bir zamanda tekrardan girişmenizi öneririm. Bir kere kendinizi akışa kaptırınca her bir saniyesi ayrı keyif veriyor.Abartılıyor mu bilmiyorum fakat bana aşırı yavaş ilerliyor gibi geliyor. Sanırım hızlı tüketim çılgınlığına alıştığımız için böyle hissettiriyor. Bundan 5-6 sene önce oynamış olsaydım muhtemelen beni de büyülerdi. Yakın tarihte ilk defa oynayayım dedim ve başlangıç kısmı aşırı bunaltı getirdi. Sabrettim, 15 saat kadar daha oynadım ama nafile. Oyun güzel olabilir fakat beni cezbetmedi.
Heisenberg55
Becerikli
Saçma gelebilir ama, oyunu oynadığın bilgisayarın ekran kartını ve işlemcisini yazabilir misin? Dalga falan geçmiyorum ciddi soru. Ayrıca monitörün nedir ? Bugüne kadar rdr2 oynadığın en kaliteli pcnin donanımlarını yazabilirsen sevinirimO kadar oyun varken neden RDR 2? Bir de abartılıyor bence at sürme oyunu gibi bir şey. konu rage bait değil bu arada.
- Makaleler
- 1
Insanlar yavas yurume simulasyonlarini seviyor. Soyle diyorlardir hatta vay be yuruyuse bak ne kadar cool, hatta ve hatta gercek hayatta Arthur'un yuruyusunu taklit eden bebeler bile vardir.O kadar oyun varken neden RDR 2? Bir de abartılıyor bence at sürme oyunu gibi bir şey. konu rage bait değil bu arada.
Loutermilch
Başarılı
Hayatımda bunu diyen veya yapan tek bir canlıyla karşılaşmadım. Yanlış tespit.Insanlar yavas yurume simulasyonlarini seviyor. Soyle diyorlardir hatta vay be yuruyuse bak ne kadar cool, hatta ve hatta gercek hayatta Arthur'un yuruyusunu taklit eden bebeler bile vardir.
The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
RDR 2 gibi teknik altyapısı çok kaliteli bir oyuna at sürme oyunu demek, oyunlardan anlamadığınızı gösteriyor. Bu kötü bir şey değil, bu tarz düşünen arkadaşların oyunların teknik taraflarını öğrenmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bu şekilde hem optimizasyon yapmayan firmalara sağlam tepki gösterebilirsiniz, bilinçlenmek önemli.O kadar oyun varken neden RDR 2? Bir de abartılıyor bence at sürme oyunu gibi bir şey. konu rage bait değil bu arada.
Rockstar Games oyunları 10 yıl sonra bile sırıtmıyor, RDR 2 2018'de çıktı ve bugün bile çok kaliteli gözüküyor. Sana hitap etmiyor olabilir ama bu şekilde at sürme oyunu demek gerçekten dünyanın en iyi oyun firmasına denmemeli. Bu oyunda kullanılan fizik motorunun zorluğunu öğrensen bile saygı duyarsın şirkete, her şeyi geç, bu oyunu geliştirirken insanlar 16 saat mesaili çalıştı, büyük bir emek verildi. Nereden bakarsan bak, bu oyuna at sürme oyunu dememelisin.
Kritik soruSaçma gelebilir ama, oyunu oynadığın bilgisayarın ekran kartını ve işlemcisini yazabilir misin? Dalga falan geçmiyorum ciddi soru. Ayrıca monitörün nedir ? Bugüne kadar rdr2 oynadığın en kaliteli pcnin donanımlarını yazabilirsen sevinirim