İstediğini de GTA 6 seviyesinde dünya üzerinde bir eğlence ürünü yok, bırak oyunu eğlence ürünü diyorum, filmleri de dahil edebilirsin.
Sen Baldur's Gate 3 deki, ibreti, sanati, edebiyati, felsefeyi gordun mu peki? Sanat,eglence anlayisi vurdu ve kirdidan ibaret olan insanlardan pek akil veya ders almiyoruz ama seninkini de bir dinleyelim.

Sen Baldur's Gate 3 deki, ibreti, sanati, edebiyati, felsefeyi gordun mu peki? Sanat,eglence anlayisi vurdu ve kirdidan ibaret olan insanlardan pek akil veya ders almiyoruz ama seninkini de bir dinleyelim.
Siz meseleyi yalnış anlıyorsunuz . Beğenmeme tabi ki olabilir. RDR2 hayranı biri gelip de BG3 ne kötü oyun demez ki insanları kızdığı at sürme gibi şey denildiği zamanda doğal olarak tepki koyuyor . Oyunu sevenleri sınıflandırmıyoruz.

Son düzenleme:
Baldurs Gate 3 %100 bitiren biriyim.

Sanat,eglence anlayisi vurdu ve kirdidan ibaret olan insanlardan pek akil veya ders almiyoruz ama seninkini de bir dinleyelim.
Sen olayı çok farklı yerden değerlendiriyorsun, ben teknik yorum yapıyorum. Game engine tarafında Rockstar Games'den daha iyi firma yok diyorum, sen edebiyata, felsefeye çekiyorsun konuyu kanka. Aynı şeyden bahsetmiyoruz.

Sadece neden abartıldığını sordum ama sanki bazı arkadaşlar vatan savunur gibi yazıma "beğenmedim" koyuyor. Saçma.

Zevkler ve renkler falan filan, herkesin oyun zevki kendine; bazıları çok sever, bazıları da hiç katlanamaz.

Oyunun iyi yapması gereken şey gameplaydan başka hiçbir şey değil. Onu iyi yapamıyorsa ve kabak tadı veriyorsa o oyun iyi değildir. RDR2'nin gameplayı mükemmel değil. Fazlasıyla bunaltıcı ve ağır. Ve hayır, hitabetle de alakası yok. Oyun malesef yavaş bir oyun.
Katılmıyorum, oyunun iyi yapması gereken şey türden türe değişiklik gösterir bence. Mesela Skyrim'den örnek verecek olursak: Gameplay'i çıktığı yıla göre bile kötü, düşman yapay zekası berbat, karakter movement'ının aşırı sınırlayıcı olması gibi gibi 10 tane neden sayarım neden gameplay'in bu kadar kötü olduğuyla ilgili. Ama öte yandan oyun kendini yüzlerce saat oynatıyor. Neden? Harika açık dünya, yan görev kalitesi, kendinizi orta çağ'da yaşayan savaşçı gibi hissetmeniz sizi o dünyaya bağlıyor. Rockstar oyunları da böyle bence, gameplay hiçbir zaman top level olmadı ama seni o açık dünyaya bağlaması, akıcı hikaye gibi unsurlar gameplay'i arkada bırakıyor.

Son düzenleme:
O kadar oyun varken neden RDR2? Bir de abartılıyor bence at sürme oyunu gibi bir şey. konu rage bait değil bu arada.
RDR 2 gibi ilmek ilmek işlenmiş, yüzlerce mikro detayın yer aldığı adeta detaycılığın nirvanasına ulaşmış yaşayan dünyaya sahip bir yapımı, yüzeysel ve sığ bir bakış açısı ile sadece at sürme oyunu olarak değerlendirmek sizin oyunlardan zerre anlamadığınız izlenimini veriyor bana.

Sinematikler geçilemiyor olsa bile bu oyunu kötü yapmaz. Çünkü oyunun amacı bu zaten. He bana göre değilmiş dersin geçersin. Ama çok sinematik var diye oyunu ve yapımcıyı gömmek ergen işi.

Insanlar yavas yurume simulasyonlarini seviyor. Soyle diyorlardir hatta vay be yuruyuse bak ne kadar cool, hatta ve hatta gercek hayatta Arthur'un yuruyusunu taklit eden bebeler bile vardir.

Sen Baldur's Gate 3'teki, ibreti, sanati, edebiyati, felsefeyi gordun mu peki? Sanat, eglence anlayisi vurdu ve kirdidan ibaret olan insanlardan pek akil veya ders almiyoruz ama seninkini de bir dinleyelim.

İkisini de oynadım. Baldur's Gate 3Ü 3 kez bitirdim. Ama kesinlikle RDR kadar iyi bir oyun değil. Bence. Bir de bu iki oyunu kıyaslamakta pek mantıklı değil. Çünkü türleri farklı.

İkisini de oynadım. Baldur's Gate 3Ü 3 kez bitirdim. Ama kesinlikle RDR kadar iyi bir oyun değil. Bence. Bir de bu iki oyunu kıyaslamakta pek mantıklı değil. Çünkü türleri farklı.
Bence de iki oyunu kiyaslamak mantikli degil. Nudity iceren Bir Dungeons and Dragons RPG oyunu, biri 12 yasinda bir cocugun bile becerebilecegi bir TPS Aksiyon oyunu. Hatta bu muhabbet cok sacma bir muhabbet.

RDR 2 gibi ilmek ilmek işlenmiş, yüzlerce mikro detayın yer aldığı adeta detaycılığın nirvanasına ulaşmış yaşayan dünyaya sahip bir yapımı, yüzeysel ve sığ bir bakış açısı ile sadece at sürme oyunu olarak değerlendirmek sizin oyunlardan zerre anlamadığınız izlenimini veriyor bana.
Sorsan GTA 6'ya araba sürme oyunu diyecek, oyun geliştirme tarafını bilmiyor işte.