Hayırlı olsun, ama bu tür oyunlara olan merakımı Türk oyunu Contain'e saklıyorum. (Bilgisayarın gelmesini bekliyorum.) Çünkü aşırı iyi görünüyor.
Contain'i çıkmadan 1 2 ay öncesinden takip ediyordum görünce hemen alasım tuttu ama şu anlık param yok.
Gerçekten güzel bir Türk yapımı FPS oyunu.

Contain'i çıkmadan 1 2 ay öncesinden takip ediyordum görünce hemen alasım tuttu ama şu anlık param yok.
Gerçekten güzel bir Türk yapımı FPS oyunu.

Ben de uzun zaman sonra şimdi oyunun Steam ana sayfasına baktım. Yorumlar kısmı karışık gösteriyor. Bunların çoğunluğu optimizasyon ile fiyat hakkında olumsuz yorum gelmiş. Fiyatı geçtim, optimizasyonun kötü olduğunu söylediklerinde beni üzmedi değil ne yalan söyleyeyim. Umarım erken erişim diye böyledir.

Ben de uzun zaman sonra şimdi oyunun Steam ana sayfasına baktım. Yorumlar kısmı karışık gösteriyor. Bunların çoğunluğu optimizasyon ile fiyat hakkında olumsuz yorum gelmiş. Fiyatı geçtim, optimizasyonun kötü olduğunu söylediklerinde beni üzmedi değil ne yalan söyleyeyim.
Daha yepyeni, erken erişimde çıkmış bir oyun için optimizasyon beklentisi vermek çok saçma. Gereksiz yere oyunun puanını düşürmüşler resmen.
Ayrıca fiyat konusunda adamlar böyle yepyeni bir oyun için ön sipariş imkanı sunup kendi sitelerinde 235 TL'den sattılar.
Üstüne üstlük bize 25 dolarlık oyunu 15 dolara satıyorlar daha firma ne yapsın?

Daha yepyeni, erken erişimde çıkmış bir oyun için optimizasyon beklentisi vermek çok saçma. Gereksiz yere oyunun puanını düşürmüşler resmen.
Ayrıca fiyat konusunda adamlar böyle yepyeni bir oyun için ön sipariş imkanı sunup kendi sitelerinde 235 TL'den sattılar.
Üstüne üstlük bize 25 dolarlık oyunu 15 dolara satıyorlar daha firma ne yapsın?

Haklısınız, oyun için tek dileğim geliştirmeye devam etmeleri.