Oyunu takibe aldığım için haberlerinin bildirimi geliyor. Yanlış anlamadıysam oyunun geliştirilmesi hakkında bir takvim yayınlamışlar. Adamların güzel planları var gibi 😀

Bu yıl Türk oyunları hakkında bayağı güzel haber geliyor. Ama aralarında en beğendiğim bu oyun yapımcıları oldu gerçekten. Globale açılmaya çalışmaları vs. vizyonlarını çok beğeniyorum. Umarız diğer oyun yapımcılar da örnek alır.

En iyi harcadığım 99TL olabilir ilk zamanlar optimizasyon sorunu vardı şu an o da büyük oranda azalmış halde fazlasıyla eğlenceli ve dikkat gerektiren oyun gerçekçi FPS sevenler için mutlaka denenmesi gereken bir oyun. Türkçe dil desteğide mükemmel haber.

En iyi harcadığım 99TL olabilir ilk zamanlar optimizasyon sorunu vardı şu an o da büyük oranda azalmış halde fazlasıyla eğlenceli ve dikkat gerektiren oyun gerçekçi FPS sevenler için mutlaka denenmesi gereken bir oyun. Türkçe dil desteğide mükemmel haber.
1.0 güncellemesinden sonra tam tersi oyun optimizasyon konusunda resmen rezalet. 2 3 tane kişi aynı anda ateş ederse oyun 80 FPS'den 20'ye çakılıyor. Bazı map'lerde (özellikle twisted nerve görevi) çok fazla drop giriyor.

Screenshot_20231121_005740_Steam.webp

🙃

Arkadaşlar şunu gördüm ve kafayı yiyorum.
20240118104858_1.webp

Adamlar LVAR silahının mermisine text eklememiş 🤣