Luna1057

Yetkin
Realme 9i telefon bu. Alınır mı? Bir süre kullanıp yeni telefona geçeceğim. Realme 8 de var aklımda. Oyun olarak ara sıra oynuyorum, bazen sosyal medya, onun dışında hep bilgisayarda takılıyorum.

Eğer bu ikisinden birini alırsam Wild Rift veya CoD Mobile gibi oyunlarda akıcı bir deneyim elde eder miyim? Bu telefonları Galaxy Tab A7'yi baz alarak düşündüm çünkü elimde mobil olarak güçlü bir o vardı. Sizin de önerebileceğiniz cihazlar var mıdır? Bütçe 8K'ya kadar. Realme 8'in akıcı olduğunu biliyorum, bir tanıdığım kullanıyordu.

Durumu özetlersem biraz da olsa hem oyun hem de gündelik işlerde iyi olur mu ve Android 13 yüklü olarak mı geliyor? Ona göre alacağım çünkü ana ekranda kasmasını istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Realme 9i telefon bu. Alınır mı? Bir süre kullanıp yeni telefona geçeceğim. Realme 8 de var aklımda. Oyun olarak ara sıra oynuyorum, bazen sosyal medya, onun dışında hep bilgisayarda takılıyorum.

Eğer bu ikisinden birini alırsam Wild Rift veya CoD Mobile gibi oyunlarda akıcı bir deneyim elde eder miyim? Bu telefonları Galaxy Tab A7'yi baz alarak düşündüm çünkü elimde mobil olarak güçlü bir o vardı. Sizin de önerebileceğiniz cihazlar var mıdır? Bütçe 8K'ya kadar. Realme 8'in akıcı olduğunu biliyorum, bir tanıdığım kullanıyordu.

Durumu özetlersem biraz da olsa hem oyun hem de gündelik işlerde iyi olur mu ve Android 13 yüklü olarak mı geliyor? Ona göre alacağım çünkü ana ekranda kasmasını istemem.

Evet alınır fiyatına göre iyi bir cihaz.

Alınır ama bütçeyi arttırma şansınız var mı?

Eğer bu ikisinden birini alırsam Wild Rift veya CoD Mobile gibi oyunlarda akıcı bir deneyim elde eder miyim?
Evet, ancak CoD Mobile'da cok ust ayarlara cikmayi beklemeyin.
Bu telefonları Galaxy Tab A7'yi baz alarak düşündüm çünkü elimde mobil olarak güçlü bir o vardı.
2016'da cikan Tab A7 ile kiyasliyorsaniz, Realme 9i ile kiyaslanamaz bile o cihaz.
Sizin de önerebileceğiniz cihazlar var mıdır? Bütçe 8K'ya kadar.
6200'e 9i neredeyse rakipsiz gozukuyor su an. 7K civarlarina M14 ve A15 vardi galiba, bi' onlar aklima geldi baska. 9i oldukca guzel bu fiyata, ancak nirvana katina cikarmaya da gerek yok. Realme UI arada can sikiyor zira.
Realme 8'in akıcı olduğunu biliyorum bir tanıdığım kullanıyordu.
Karaborsaya dusmus bir telefon, stogu kalmamis galiba. Almak pek de mantikli gozukmuyor.
Durumu özetlersem biraz da olasa hem oyun hem de gündelik işler de iyi olur mu?
Evet. Oldukca yeterli olacaktir.
Ve Android 13 yüklü olarak mı geliyor?
Android 11 ile cikmis telefon, kutudan onla cikma olasiligi var ancak aldiginiz yerin stoklarini ne kadar guncel tuttuguna bagli. Yine de sikinti yok, ayarladiginizda guncellersiniz 13'e.
Ona göre alacağım çünkü ana ekranda kasmasını istemem.
Ana ekranda kasacak kadar kotu bir telefon degil, merak etmeyin.

Alınır ama bütçeyi arttırma şansınız var mı?
Şu an için düşünmüyorum. İleride daha iyi telefonlara bakmayı düşünüyorum beni 3-4 yıl götürmesi yeter. Telefonu sadece dışarıda kullanıyorum. Evde çoğunlukla bilgisayarda takıldığım için telefona pek fazla bakan biri değilim zaten az da olsa oyun oynayacağım onun dışında çoğunlukla youtube, sosyal medya da takılıyorum.
Para biriktir az daha
Tecno'ya da bakmıştım ama Realme 9i'nin işlemcisi SD680 olduğu için tercih ettim.

Evet, ancak CoD Mobile'da cok ust ayarlara cikmayi beklemeyin.

2016'da cikan Tab A7 ile kiyasliyorsaniz, Realme 9i ile kiyaslanamaz bile o cihaz.
2020'deki Tab A7 ve zaten oyunu düşük ayarlarda oynuyordum eskiden de 60 FPS almak için. Teşekkürler.

Android 11 ile cikmis telefon, kutudan onla cikma olasiligi var ancak aldiginiz yerin stoklarini ne kadar guncel tuttuguna bagli. Yine de sikinti yok, ayarladiginizda guncellersiniz 13'e.
RAM 4 GB olduğu için Android 13'te sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum çünkü 3 GB RAM bile ortalama gibi bir şey. Tab A7'deki kullanımıma bakarak söylüyorum bunları.