Rockstar hesabına kodu girdikten sonra kütüphaneye eklenir. İstediğin zaman indirirsin.Bu aktivasyon kodunu girdikten sonra otomatik indiriyor mu yoksa sadece bizde duruyor mu ona göre alıcam. İnternet altyapım yok şu an yapılıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?ExellionTR
Başarılı
Fiyatlara bak, bedava resmen. Bir zamanlar Steam de böyleydi...
Tek tek konu açmak yerine topluca öneri yapmak daha mantıklı geldi.
Undartale: Fiyat: 34 TL.
Vampire survivors. Fiyat: 45 TL.
Brotato. Fiyat: 14 TL.
Middle-Earth: Shadow of War. Fiyat: 27 TL.
Final Fantasy XV Windows Edition. Fiyat: 63 TL.
Hollow Knight: Voidheart Edition. Fiyat: 96 TL.
Kingdom come: Deliravence. Fiyat: 50 TL.
Katana Zero. Fiyat: 42 TL.
Ori and the Will of the Wisps. Fiyat: 99 TL.
A Plague Tale: Innocence. Fiyat: 50 TL.
Mortal Kombat 11. fiyat: 34,90 TL.
Red Dead Redemption 2 Ultimate editon. Fiyat: 449 TL.
Eki Görüntüle 101871PC Aksiyon Oyunları Uygun Fiyata Hemen Teslim - Playstore
En heyecanlı pc aksiyon oyunlarını uygun fiyatlara, 12 aya varan taksit seçenekleri ve aninda teslimat ile satın alınwww.playstore.com
Hocam ben kendi adıma ait TT faturasız mobil hat kullanıyorum eylül'den beri. RDR2 Ultimate Edition'u taksitle alabilir miyim?
Hocam ben kendi adıma ait TT faturasız mobil hat kullanıyorum eylül'den beri. RDR2 Ultimate Edition'u taksitle alabilir miyim?
Türk Telekom müşterilerine özel 12 taksit olduğu yazıyor. Ödeme kısmında görebiliyor olmanız lazım.
Türk Telekom müşterilerine özel 12 taksit olduğu yazıyor. Ödeme kısmında görebiliyor olmanız lazım.
Hocam baktım az önce TT ev interneti müşterisi olmak gerekiyormuş. Ayda yılda bir TT işimizi görecekti onda da ters tepti.
Hocam daha önce bu şekilde bir satın alım yapmadım, RDR 2'yi istiyorum şimdilerde. Nasıl oluyor satın alım, kod mu geliyor? Ve geliyorsa kodu nasıl aktif edeceğim bilgi verebilir misiniz?Tek tek konu açmak yerine topluca öneri yapmak daha mantıklı geldi.
Undartale: Fiyat: 34 TL
Vampire Survivors. Fiyat: 45 TL
Brotato. Fiyat: 14 TL
Middle-earth: Shadow of War. Fiyat: 27 TL
Final Fantasy XV Windows Edition. Fiyat: 63 TL
Hollow Knight: Voidheart Edition. Fiyat: 96 TL
Kingdom Come: Deliravence. Fiyat: 50 TL
Katana Zero. Fiyat: 42 TL
Ori and the Will of the Wisps. Fiyat: 99 TL
A Plague Tale: Innocence. Fiyat: 50 TL
Mortal Kombat 11. Fiyat: 34,90 TL
Red dead Redemption 2 Ultimate Editon. Fiyat: 449 TL
Eki Görüntüle 101871PC Aksiyon Oyunları Uygun Fiyata Hemen Teslim - Playstore
En heyecanlı pc aksiyon oyunlarını uygun fiyatlara, 12 aya varan taksit seçenekleri ve aninda teslimat ile satın alınwww.playstore.com
Hocam daha önce bu şekilde bir satın alım yapmadım, RDR 2'yi istiyorum şimdilerde. Nasıl oluyor satın alım, kod mu geliyor? Ve geliyorsa kodu nasıl aktif edeceğim bilgi verebilir misiniz?
Rockstar Games Launcher için key veriyor. RDR2'nin yapımcısı yani. Launcher'ı indirip Key'i girmelisin.
Rockstar Games Launcher için key veriyor. RDR2'nin yapımcısı yani. Launcher'ı indirip Key'i girmelisin.
Satın aldıktan sonra keyi nerede görebilirim, direkt postama falan mı düşüyor peki? Birde keyi nereye girmeliyim, oyunu açarken karşıma mı çıkıyor?
Satın aldıktan sonra keyi nerede görebilirim, direkt postama falan mı düşüyor peki? Bir de keyi nereye girmeliyim, oyunu açarken karşıma mı çıkıyor?
E postana gelir. Veya satış sayfasında aktivasyon keyi verir. Satın aldığın zaman ekranda nereye geleceği yazar.
Teşekkür ederim.E postana gelir. Veya satış sayfasında aktivasyon keyi verir. Satın aldığın zaman ekranda nereye geleceği yazar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri