Düello modunu indirip düelloya çağır, böyle bir durumda onurun düşmeden düello yapabilirsin. Veya direkt rampage trainer indirip hile ile onuru fulleyebilirsin.
Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Önüne geleni vurma birden gelişen olaylarda insanlara yardım et
cemkaraca
Yetkin
Mod indirmeye gerek yok önce vanilla oyunu bi anlayayım daDüello modunu indirip düelloya çağır, böyle bir durumda onurun düşmeden düello yapabilirsin. Veya direkt rampage trainer indirip hile ile onuru fulleyebilirsin.
Can Yılmaz 20
Çalışkan
Steam'den ban yemeye neden olmaz mı?Düello modunu indirip düelloya çağır, böyle bir durumda onurun düşmeden düello yapabilirsin. Veya direkt rampage trainer indirip hile ile onuru fulleyebilirsin.
Haritada kırmızı nokta ile gösterilenler haricindekileri öldürürsen onur seviyen düşer, oyun açıkça kimseyi boşa öldürme diyor. Ben geçen sene almıştım, 3. kez bitireceğim yakında, beni o kadar sardı oyun. Ayrıca oyun başlarında iyi para kazanmak için YouTube'da rdr 2 golden bar location diye aratırsan daha 2. 3. Chapter da gerekli gereksiz her şeyi almış olacaksın, en azından o kadar paran olacak.Mod indirmeye gerek yok önce vanilla oyunu bi anlayayım da. Daha çoğu mekaniği çözemedim. Teşekkür ederim yine de.
Hayır mod yüklemek neden ban yemene sebep olsun? Milyonlarca kişi modla oynuyor oyunları. Kendimde kullandım, ban falan yok.
Mis gibi mod.
Can Yılmaz 20
Çalışkan
Hayır mod yüklemek neden ban yemene sebep olsun? Milyonlarca kişi modla oynuyor oyunları. Kendimde kullandım, ban falan yok.
Mis gibi mod.
Yok hocam mod değil, trainer demişsiniz ya hani onu sordum, sonuçta hile.
Yok hocam mod değil, trainer demişsiniz ya hani onu sordum, sonuçta hile.
Modlar zaten hileden farksız. Yapamayacağın şeyleri yapabiliyorsun. Mesela Arthur'la gidemediğimiz yerlere gitmek gibi. Ayrıca RDR2 de kod girerek bile hile yapabiliyorsun. Oyunda bulunan bir şey bu.
Can Yılmaz 20
Çalışkan
Kod girme olayını biliyorum da direkt trainer kullanarak onur seviyesi fulleme gibi işlemlerden ban yenmez mi diye merak etmiştim aslında, ban yenmiyorsa iyi. Gerçi hikaye moduna ban atmazlar tabii de, online da daha dikkatlidirler.Modlar zaten hileden farksız. Yapamayacağın şeyleri yapabiliyorsun. Mesela Arthur'la gidemediğimiz yerlere gitmek gibi. Ayrıca RDR2 de kod girerek bile hile yapabiliyorsun. Oyunda bulunan bir şey bu.
Ben kullandım, kullananlardan da gördüğüm kadarıyla yerli/yabancı sorun yok. Açıkçası online içinde salladıklarını düşünmüyorum, online da hileyle oyunumu bozuyorlar diyen çok gördüm. Rocsktar online kısmını RDR2 de saldı, hileleri banlayacaklarını zannetmem.Kod girme olayını biliyorum da direkt trainer kullanarak onur seviyesi fulleme gibi işlemlerden ban yenmez mi diye merak etmiştim aslında, ban yenmiyorsa iyi. Gerçi hikaye moduna ban atmazlar tabii de, online da daha dikkatlidirler.
Can Yılmaz 20
Çalışkan
Cevap için sağ olun, ben yine modsuz bir şekilde oynuyorum şu an 3. ye bitecek neredeyse. Beni bayağı sardı. 1 yıldan fazla oldu oynuyorum.Ben kullandım, kullananlardan da gördüğüm kadarıyla yerli/yabancı sorun yok. Açıkçası online içinde salladıklarını düşünmüyorum, online da hileyle oyunumu bozuyorlar diyen çok gördüm. Rocsktar online kısmını RDR2 de saldı, hileleri banlayacaklarını zannetmem.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young