Red Dead Redemption 2'den bazı kareler bölüm 1

Makaleler
7
Part 1 yazdım başlığa çünkü kafam eserse bazen konu açabilirim.

Fotoğrafları kendim oyun kamerası ile çektim pozlayıp. 4-5 fotoğrafta ufak tefek parlaklık, kontrast ayarları falan yaptım sadece (Biraz karanlık düşüyordu)

Onun haricinde oyunu aynı 1. ve 2. fotoğrafta olduğu gibi görüyorum native olarak.

(Görevi falan bıraktım vallahi bunları çektim paso. Yani düşünün tek görevden böyle şahane fotoğraflar çıkıyor.)

Nasıl bir efektle oynuyorsunuz oyunu hocam karikatür gibi olmuş.

@Zerolite

ReShade kullanıyorum sadece. Oyun geceleri veya genel olarak soluk görüntüsü olduğu için birazcık parlaklık ve dolgunluk veriyor.

Bazı resimler çok karanlık çıktığı için hafif oynama yaptım ama. Yani ben çıplak gözle gayet hoşuma gidiyor görüntü.

Geceden ziyade gündüzleri TAA Ayarı yüzünden oyun bayağı bulanık gözüküyor, ona da faydası varsa bende yapabilirim bir rehber var mı?

@Zerolite

Benim çözünürlük ölçek ayarım yüksek, o yüzden böyle net gözüküyor hocam. O ayar oyunda bulanıklığı gideriyor ama her kademe daha düşük FPS almanı sağlar ona göre.

Hocam sistem, çözünürlük ve çözünürlük ölçeği nedir? Oyun gerçek hayattan bile daha net gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…