Makaleler
7
Part 1 yazdım başlığa çünkü kafam eserse bazen konu açabilirim.

Fotoğrafları kendim oyun kamerası ile çektim pozlayıp. 4-5 fotoğrafta ufak tefek parlaklık, kontrast ayarları falan yaptım sadece (Biraz karanlık düşüyordu)

Onun haricinde oyunu aynı 1. ve 2. fotoğrafta olduğu gibi görüyorum native olarak.

(Görevi falan bıraktım vallahi bunları çektim paso. :D Yani düşünün tek görevden böyle şahane fotoğraflar çıkıyor.)

Screenshot_76.webp
Screenshot_78.webp
Screenshot_80.webp
Screenshot_84.webp
Screenshot_89.webp
Screenshot_92.webp
Screenshot_99.webp
Screenshot_101.webp
Screenshot_102.webp
Screenshot_104.webp
Screenshot_110.webp
Screenshot_113.webp
Screenshot_120.webp
Screenshot_124.webp
Screenshot_127.webp
Screenshot_133.webp
Screenshot_135.webp
Screenshot_137.webp
Screenshot_23.webp
Screenshot_24.webp
Screenshot_32.webp
Screenshot_38.webp

@Zerolite

ReShade kullanıyorum sadece. Oyun geceleri veya genel olarak soluk görüntüsü olduğu için birazcık parlaklık ve dolgunluk veriyor.

Bazı resimler çok karanlık çıktığı için hafif oynama yaptım ama. Yani ben çıplak gözle gayet hoşuma gidiyor görüntü.

@Zerolite

ReShade kullanıyorum sadece. Oyun geceleri veya genel olarak soluk görüntüsü olduğu için birazcık parlaklık ve dolgunluk veriyor.

Bazı resimler çok karanlık çıktığı için hafif oynama yaptım ama. Yani ben çıplak gözle gayet hoşuma gidiyor görüntü.
Geceden ziyade gündüzleri TAA Ayarı yüzünden oyun bayağı bulanık gözüküyor, ona da faydası varsa bende yapabilirim bir rehber var mı?

@Zerolite

Benim çözünürlük ölçek ayarım yüksek, o yüzden böyle net gözüküyor hocam. O ayar oyunda bulanıklığı gideriyor ama her kademe daha düşük FPS almanı sağlar ona göre.