Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 27 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Harika duruyorlar, nefes kesici. 
Oyun ici grafik ayarlariniz ne durumda?
Oyun ici grafik ayarlariniz ne durumda?
Değerli yorumun için teşekkür ederim.
Grafik ayarlarının tamamı Ultra (MSAA kapalı, Yansıma MSAA: X8). Çözünürlük: 2K, Çözünürlük Ölçeği: 3/2 [x1.500].
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Mükemmel duruyorlar. Atmosferini aşırı özledim şu oyunun, sınavdan sonra doya doya oynarım.
Oyunun atmosferi muazzam, tekrar tekrar oynanmayı hak eden nadir yapımlardan...Mükemmel duruyorlar. Atmosferini aşırı özledim şu oyunun, sınavdan sonra doya doya oynarım.
- Makaleler
- 7
Çok iyi duruyor ya. Zaten her karesi tablo gibi bir oyun.
Sormamda sakınca yoksa aldığınız görseller nasıl bu kadar kaliteli? Ben en yüksek ayarlarda olmasına rağmen bulanık çıkıyor resimler.
Sormamda sakınca yoksa aldığınız görseller nasıl bu kadar kaliteli? Ben en yüksek ayarlarda olmasına rağmen bulanık çıkıyor resimler.
Görsellerin görüntüsü NVIDIA'nın Alt + F1 kısayol tuşlarıyla alındı. Son birkaç görselde kamera modu yerine Freecam modu kullanıldı, yani oyunun dünyası hareketliyken ekran görüntüsü aldım.Sormamda sakınca yoksa aldığınız görseller nasıl bu kadar kaliteli? Ben en yüksek ayarlarda olmasına rağmen bulanık çıkıyor resimler.
@236, Red Dead Redemption 2'nin bir başyapıt olması isimli konunuzu gördükten sonra görüntüleri görmeniz için etiketlemek istedim.
@brkdnmz @Kedicik
İçimden sizleri de etiketlemek geldi. Sizce nasıl olmuş, görüşlerinizi belirtebilir misiniz?
Son düzenleme:
Şunlar günümü güzelleştirdi, gözlerinize sağlık:
Oyuna tekrar başlayasım geldi, üstünden kaç yıl geçerse geçsin nefes kesici güzellikte bir oyun RDR 2 ya.
RecepBaltasiSevenInsan
Yetkin
Modern oyunlar böyle güzel gözükmüyor. Rockstar gerçekten star.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-