Bilmem kacinci kez açılan bir oneri bu konu hakkinda, fakat bir tekrari da benden gelsin.
Oncelikle konuyu aciklayayim.
Can sikintisindan Recep hocanin cozumlerini izliyordum ve suna denk geldim:
Bu arkadas ayni zamanda benim de uzun uzun cevap verdigim bir konunun sahibi:
Ben hem konu sahibinin diskini bulmusum, hem diskin nasil bir hikayesi olabilecegini cizmisim ve dediklerim de ustune ustluk dogru cikmis. Diskin orjinalligi olsun, cikma oldugu olsun. Yanlisim varsa siz soyleyin.
Eh, piskin piskin icimden gulerek rapor attim cozumumu. Adminler sag olsun konuyu da "konu" cinsinde acmislar ama olsun.
Ret yedi. Neden reddedildigini sordum. O da ret yedi.
Ben de forum adminligi yaptim kisa bir donem de olsa ve admin paneli emeklerine saglik kim tasarladiysa fazlasiyla rahat. Oraya 'tespitiniz yanlis' ya da 'sallamissin' yazsa (maksimum + 10 saniye alacak bir islem) ben tamam diyecegim fakat sormam bile ret yedi.
Su anda da gercege donusmeyecegini adim gibi bildigim o onerimi, en azindan kitlesi hala bu kucuklukte ve gonullu adminlik uzerinden calisan bir forum icin gerceklesmesi zor olan onerimi soyluyorum (tabii konunuz reddedildi mesaji yemeyeceksem). Reddedilen rapor hakkinda aciklama zorunlulugu gelmeli, cunku o kadar da zor bir sey degil.
Oncelikle konuyu aciklayayim.
Can sikintisindan Recep hocanin cozumlerini izliyordum ve suna denk geldim:
Merhaba, yeni bir HDD satın aldım. HDD'yi anakarta doğrudan SATA ile bağladığımda PC görmüyor hatta HDD çalışmıyor bile. En ufak bir titreşim yok HDD üstünde. Harici SATA USB çevirici ile bilgisayara taktığımda hiçbir sorun yok, HDD çalışıyor. Sorun nedir acaba? Nasıl çözebilirim? Çok enteresan... Farklı SATA kablo ve farklı güç kablosu denedim. Sorun kablolarda veya bağlantılarda değil...
Anakart: ASRock X670e Steel Legend.
Anakart: ASRock X670e Steel Legend.
- Anıl BOZLAĞAN
- harici hdd usb
- Forum: Teknik Destek
Bu arkadas ayni zamanda benim de uzun uzun cevap verdigim bir konunun sahibi:
Merhaba, sarı siteden 2. el bir WD Purple HDD buldum arşiv olarak kullanmak amaçlı ihtiyacım var. Fakat WD seri nodan sorguladığımda başka bir modele ait olduğunu görüyorum. Bu sanırım içerisinden çıkıp ayrı olarak satılıyor. Sizce bu ürün orijinal midir?
HDD resmi;
WD sitesinden sorguladığımda çıkan sonuç;
Satıcının CrystalDiskInfo paylaşımı;
HDD resmi;
WD sitesinden sorguladığımda çıkan sonuç;
Satıcının CrystalDiskInfo paylaşımı;
- Anıl BOZLAĞAN
- harddisk orijinal
- Forum: SSD, Flash ve Sabit Diskler
Ben hem konu sahibinin diskini bulmusum, hem diskin nasil bir hikayesi olabilecegini cizmisim ve dediklerim de ustune ustluk dogru cikmis. Diskin orjinalligi olsun, cikma oldugu olsun. Yanlisim varsa siz soyleyin.
Eh, piskin piskin icimden gulerek rapor attim cozumumu. Adminler sag olsun konuyu da "konu" cinsinde acmislar ama olsun.
Ret yedi. Neden reddedildigini sordum. O da ret yedi.
Ben de forum adminligi yaptim kisa bir donem de olsa ve admin paneli emeklerine saglik kim tasarladiysa fazlasiyla rahat. Oraya 'tespitiniz yanlis' ya da 'sallamissin' yazsa (maksimum + 10 saniye alacak bir islem) ben tamam diyecegim fakat sormam bile ret yedi.
Su anda da gercege donusmeyecegini adim gibi bildigim o onerimi, en azindan kitlesi hala bu kucuklukte ve gonullu adminlik uzerinden calisan bir forum icin gerceklesmesi zor olan onerimi soyluyorum (tabii konunuz reddedildi mesaji yemeyeceksem). Reddedilen rapor hakkinda aciklama zorunlulugu gelmeli, cunku o kadar da zor bir sey degil.
Son düzenleyen: Moderatör: