Detaylar
Kim cevapladı?Sensörü ve ISP'si kötü o modelin.
Yani yapacağınız bir şey yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
dotsh
Üstün
Sensörü ve ISP'si kötü o modelin.
Keşke bu telefonu almasaydım.
GCAM olsa bile pek işe yaramaz. Kötü model.
Redmi 10 2022 için optimize edilmiş GCAM uygulamasını indirip deneyim hocam hassas ayarlamalar yapmanıza izin veriyor. Tasarımı dışında iyi bir telefon değil bende çekmeceye attım pek kullandığım da yok.
- Makaleler
- 7
Bu tip cihazlarda fotografi cektikten sonra Snapseed uzerinden ince ayar yapmak en guzeli olabilir. Bu tip cihazlarin on kameralari genelde overexpose yaparak fotografi asiri parlak cekiyorlar ve karanliktaki detaylar yok oluyor, buna ek olarak asiri yumusak cekiyorlar. Snapseed uzerinden fotografin parlakligini kismak ve biraz keskinlik arttirmak fotografi daha iyi yapabilir.
Buna ek olarak stok MIUI kamerasini kullaniyorsaniz butun guzellestirme ayarlarini kapayin.
Buna ek olarak stok MIUI kamerasini kullaniyorsaniz butun guzellestirme ayarlarini kapayin.
dotsh
Üstün
Bu tip cihazlarda fotografi cektikten sonra snapseed uzerinden ince ayar yapmak en guzeli olabilir. Bu tip cihazlarin on kameralari genelde overexpose yaparak fotografi aşırı parlak cekiyorlar ve karanliktaki detaylar yok oluyor, buna ek olarak aşırı yumusak cekiyorlar. Snapseed uzerinden fotografin parlakligini kismak ve biraz keskinlik arttirmak fotografi daha iyi yapabilir.
Güzelleştirme kapalı. Dediğiniz uygulamayı deneyeyim bakalım. Umarım biraz işe yarar. 2-3 yıl içerisinde telefon değiştirme şansım olmadığı için bu telefonu kullanmak zorundayım.
Güzelleştirme kapalı. Dediğiniz uygulamayı deneyeyim bakalım. Umarım biraz işe yarar. 2-3 yıl içerisinde telefon değiştirme şansım olmadığı için bu telefonu kullanmak zorundayım.
Hocam aslında ön kamerası o kadar kötü değil bendeki detayları bayağı net gösteriyor
dotsh
Üstün
Hocam aslında ön kamerası o kadar kötü değil bendeki detayları bayağı net gösteriyoristerseniz GCAM'in Redmi 10 2022 için uygun olan bir sürümünü atabilirim size hocam.
Atarsanız sevinirim. Sitede bulamadım.
Google Drive'dan paylaştım hocam.
Google-Camera-8.3.252.381773168.02-64473887-minAPI30.apk
drive.google.com
Redmi Note 11 için optimize edilmiş sürüm Redmi 10 için de uyumlu.
O da olmazsa Redmi Note 12 için kullandığım versiyon da var belki uyabilir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet