Detaylar
Kim cevapladı?Evet ama şöyle bir sıkıntı var cihaz hemen bağlanıp aniden gidiyor.
Siz direkt şu konuya bakın. MediaTek cihazlara pek hakim değilim.
www.hovatek.com
How to use MTK Bypass to backup or flash secure boot MTK
This is a step-by-step guide showing how to flash or backup a Mediatek (MTK) secure boot device without using a custom download agent (DA). This tool disables the SLA / DAA bootrom protection A little
Tamam bende de öyle idi MTK bypass rev 4 ile denedim bağlamıştı ve gitmemişti sende neden olmuyor yahu? :/Evet ama şöyle bir sıkıntı var cihaz hemen bağlanıp aniden gidiyor.
Tamam bende de öyle idi MTK bypass rev 4 ile denedim bağlamıştı ve gitmemişti sende neden olmuyor yahu? :/
Bilmiyorum hocam uzaktan bağlantı ile halledebilir misiniz?
Programı kullanalı çok oldu discord kullaniyorsanız oradan konuşalım.Bilmiyorum hocam uzaktan bağlantı ile halledebilir misiniz?
kullanıcı adı vermek yasak değil değilmiProgramı kullanalı çok oldu discord kullaniyorsanız oradan konuşalım.
Yani onu tam ben de bilemiyorum ki yasak mı değil mi?
hocam discorda giriş yapmakla uğraşamam instagram adresimi versem sıkıntı olur muYani onu tam ben de bilemiyorum ki yasak mı değil mi?
Olmaz instagram kullanıyorum.hocam discorda giriş yapmakla uğraşamam instagram adresimi versem sıkıntı olur mu
telegram?
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
Yeni mesajlar