er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 6 Kasım 2024 #1 Redmi 13C cihazim hardbrick oldu, ne fastboota ne de recoverye girebiliyorum. AP flash tool ile ROM kuracaktim ki brom hatasi geldi. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2024
Redmi 13C cihazim hardbrick oldu, ne fastboota ne de recoverye girebiliyorum. AP flash tool ile ROM kuracaktim ki brom hatasi geldi. Ne yapabilirim?
KS KS er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 6 Kasım 2024 #11 kullanıcı311 dedi: Libusb kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Evet ama şöyle bir sıkıntı var cihaz hemen bağlanıp aniden gidiyor. Artı 0 Eksi
kullanıcı311 dedi: Libusb kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Evet ama şöyle bir sıkıntı var cihaz hemen bağlanıp aniden gidiyor.
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.524 Çözümler 13 Beğeniler 1.922 6 Kasım 2024 #12 Siz direkt şu konuya bakın. MediaTek cihazlara pek hakim değilim. How to use MTK Bypass to backup or flash secure boot MTK This is a step-by-step guide showing how to flash or backup a Mediatek (MTK) secure boot device without using a custom download agent (DA). This tool disables the SLA / DAA bootrom protection A little www.hovatek.com Artı 0 Eksi
Siz direkt şu konuya bakın. MediaTek cihazlara pek hakim değilim. How to use MTK Bypass to backup or flash secure boot MTK This is a step-by-step guide showing how to flash or backup a Mediatek (MTK) secure boot device without using a custom download agent (DA). This tool disables the SLA / DAA bootrom protection A little www.hovatek.com
TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 6 Kasım 2024 #13 er3n dedi: Evet ama şöyle bir sıkıntı var cihaz hemen bağlanıp aniden gidiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam bende de öyle idi MTK bypass rev 4 ile denedim bağlamıştı ve gitmemişti sende neden olmuyor yahu? :/ Artı 0 Eksi
er3n dedi: Evet ama şöyle bir sıkıntı var cihaz hemen bağlanıp aniden gidiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam bende de öyle idi MTK bypass rev 4 ile denedim bağlamıştı ve gitmemişti sende neden olmuyor yahu? :/
KS KS er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 6 Kasım 2024 #14 TırcıDerler dedi: Tamam bende de öyle idi MTK bypass rev 4 ile denedim bağlamıştı ve gitmemişti sende neden olmuyor yahu? :/ Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam uzaktan bağlantı ile halledebilir misiniz? Artı 0 Eksi
TırcıDerler dedi: Tamam bende de öyle idi MTK bypass rev 4 ile denedim bağlamıştı ve gitmemişti sende neden olmuyor yahu? :/ Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam uzaktan bağlantı ile halledebilir misiniz?
TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 6 Kasım 2024 #15 er3n dedi: Bilmiyorum hocam uzaktan bağlantı ile halledebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Programı kullanalı çok oldu discord kullaniyorsanız oradan konuşalım. Artı 0 Eksi
er3n dedi: Bilmiyorum hocam uzaktan bağlantı ile halledebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Programı kullanalı çok oldu discord kullaniyorsanız oradan konuşalım.
KS KS er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 6 Kasım 2024 #16 TırcıDerler dedi: Programı kullanalı çok oldu discord kullaniyorsanız oradan konuşalım. Genişletmek için tıkla... kullanıcı adı vermek yasak değil değilmi Artı 0 Eksi
TırcıDerler dedi: Programı kullanalı çok oldu discord kullaniyorsanız oradan konuşalım. Genişletmek için tıkla... kullanıcı adı vermek yasak değil değilmi
TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 6 Kasım 2024 #17 er3n dedi: kullanıcı adı vermek yasak değil değilmi Genişletmek için tıkla... Yani onu tam ben de bilemiyorum ki yasak mı değil mi? Artı 0 Eksi
er3n dedi: kullanıcı adı vermek yasak değil değilmi Genişletmek için tıkla... Yani onu tam ben de bilemiyorum ki yasak mı değil mi?
KS KS er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 6 Kasım 2024 #18 TırcıDerler dedi: Yani onu tam ben de bilemiyorum ki yasak mı değil mi? Genişletmek için tıkla... hocam discorda giriş yapmakla uğraşamam instagram adresimi versem sıkıntı olur mu Artı 0 Eksi
TırcıDerler dedi: Yani onu tam ben de bilemiyorum ki yasak mı değil mi? Genişletmek için tıkla... hocam discorda giriş yapmakla uğraşamam instagram adresimi versem sıkıntı olur mu
TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 6 Kasım 2024 #19 er3n dedi: hocam discorda giriş yapmakla uğraşamam instagram adresimi versem sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... Olmaz instagram kullanıyorum. Artı 0 Eksi
er3n dedi: hocam discorda giriş yapmakla uğraşamam instagram adresimi versem sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... Olmaz instagram kullanıyorum.
KS KS er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 6 Kasım 2024 #20 TırcıDerler dedi: Olmaz instagram kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... telegram? Artı 0 Eksi