Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Feril

Başarılı
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

öncelikle Redmi Note 12 4G cihaza sahibim. Cihazım TR cihazı ve garantili. Her şeyi stock, TR ROM yüklü. Cihazımda kamera uygulamasında video çekmeye başladığımda video kasıyor.

Galeriden izlerken de aynı şekilde video kasıyor olarak görünüyor anlık FPS dropları yaşanıyor ve bu çok can sıkıcı bir durum olmaya başladı. Aynı zamanda cihazda da çok fazla sorun mevcut bazen kendi kendine yeniden başlıyor bazen donuyor ardından kapanıp açılıyor ve arayüz çok yavaş herhangi bir global ROM'ya da farklı bir ROM kullanmadım cihazda aldığımda gelen güncelleme ile 1.0.4.0'a kadar güncelledim cihazı farklı romlarda bu cihazı kullanan arkadaşlarda herhangi bir sorun var mı?

Yani video sorunu için şu anlık Google kamera kullanıyorum fakat Google Kamerada'da her titreşimi cihaz algılıyor en ufak titreşimde titriyor telefon çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çözüm
Fastboot ile EU rom yükledikten sonra tekrardan bilgilendirme sağlayacağım.

Tekrardan merhaba herkese cihaza EU ROM yükledim ve birkaç gün deneyimledikten sonra cihazın hem performansının daha üst düzeyde olduğunu hem de kapalı tüm özelliklerin açıldığını gördüm. Cihaz şu an performans olarak harikulade seviyede olmasa da önceki yaşadığım çoğu sorundan kurtuldum. Kamera sorununa gelecek olursak kamerada video kaydı esnasında pek bir sorun olmuyor. Video kalitesi pek iyi olmasa da yine de bu sorundan kurtuldum pil performansım daha iyi ve görünüm olarak telefon daha iyi bir seviyeye çıktı. Ayrıca performans olarak da cihaz takılmalarından kurtuldum sayılır. Bu cihazdan kullanan arkadaşlarıma duyurulur.
Birçok kullanıcı Reddit üzerinde aynı durumdan 2 yıl önce bahsetmiş. Sebebi ne ile alakalı olabilir bilmiyorum. Yazılımsal eksiklikleri var bence.

Bu telefon yüzünden Xiaomi'den soğudum daha önceden Note 10S kullanıyordum gayet akıcı ve güzel bir telefondu video performansı olsun oyun performansı olsun o döneme göre harikulade şekildeydi. Bu telefonun da garantisi olmasa aslında EU ROM yüklemeyi düşünüyorum fakat garantisi olduğu için ve EU ROM yüklesem dahi bu sorunun çözülüp çözülemeyeceğini kestiremediğim için biraz kullananlardan bilgi almak istedim. Bu cihaz gerçekten sorunlu bir cihaz kesinlikle parasını hak etmiyor aynı paraya Samsung'un M34 5G cihazını almak daha mantıklı oluyor. Hem de optik görüntü sabitleyicisi de mevcut o cihazın. Yanıtınız için teşekkür ederim.

Fastboot ile EU rom yükledikten sonra tekrardan bilgilendirme sağlayacağım.

Tekrardan merhaba herkese cihaza EU ROM yükledim ve birkaç gün deneyimledikten sonra cihazın hem performansının daha üst düzeyde olduğunu hem de kapalı tüm özelliklerin açıldığını gördüm. Cihaz şu an performans olarak harikulade seviyede olmasa da önceki yaşadığım çoğu sorundan kurtuldum. Kamera sorununa gelecek olursak kamerada video kaydı esnasında pek bir sorun olmuyor. Video kalitesi pek iyi olmasa da yine de bu sorundan kurtuldum pil performansım daha iyi ve görünüm olarak telefon daha iyi bir seviyeye çıktı. Ayrıca performans olarak da cihaz takılmalarından kurtuldum sayılır. Bu cihazdan kullanan arkadaşlarıma duyurulur.

Son düzenleme:
Çözüm