Tapas kod adındaki Redmi Note 12 4G telefonuma, linkteki topaz kod adındaki Redmi Note 12 4G NFC ROM paketini kurabilir miyim? İki cihaz arasındaki tek fark NFC sanırım.
Detaylar
Kim cevapladı?Zaten ikisinin de kod adını içeriyor dosya? Evet çalışır.
The Shorekeeper
Üstün
Custom ROMs for Xiaomi Redmi Note 12 4G - tapas
View the list of custom ROMs, recoveries and Linux distributions available for Xiaomi Redmi Note 12 4G (tapas).
customrombay.org
Custom ROMs for Xiaomi Redmi Note 12 NFC - topaz
View the list of custom ROMs, recoveries and Linux distributions available for Xiaomi Redmi Note 12 NFC (topaz).
customrombay.org
Teknik detayları fazla bulamadım ancak bu sitede telefon açıklamaları tamamen aynı. Siz eğer donanım kısmında sadece farkın NFC olduğuna eminseniz deneyebilirsiniz ancak risk size ait. Ben olsam denemezdim.
Beyazıt
Üstün
NFC dosyası olduğu için hata verebilir bir ihtimal ama emin değilim. Ufak da olsa bir risk barındırıyor.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Cihazınız Global mi? Arkasında CE sertifikası bulunuyor mu?Tapas kod adındaki Redmi Note 12 4G telefonuma, linkteki topaz kod adındaki Redmi Note 12 4G NFC ROM paketini kurabilir miyim? İki cihaz arasındaki tek fark NFC sanırım.
Anladım.Custom ROMs for Xiaomi Redmi Note 12 4G - tapas
View the list of custom ROMs, recoveries and Linux distributions available for Xiaomi Redmi Note 12 4G (tapas).customrombay.org
Custom ROMs for Xiaomi Redmi Note 12 NFC - topaz
View the list of custom ROMs, recoveries and Linux distributions available for Xiaomi Redmi Note 12 NFC (topaz).customrombay.org
Teknik detayları fazla bulamadım ancak bu sitede telefon açıklamaları tamamen aynı. Siz eğer donanım kısmında sadece farkın NFC olduğuna eminseniz deneyebilirsiniz ancak risk size ait. Ben olsam denemezdim.
Cihazım TR cihazı arkasında CE sertifikası bulunuyor.Cihazınız Global mi? Arkasında CE sertifikası bulunuyor mu?
Bu LineageOS sadece topaz için verilmiş.Zaten ikisinin de kod adını içeriyor dosya? Evet çalışır.
- Makaleler
- 9
Aynı cihaz ağacını kullanıyorsa sorun olmaz.
TWRP üzerinden normal bir şekilde kurabilirim yani değil mi hocam?Rom kurulduğu esnada cihaz doğrulaması yapar. O yüzden dert etmenize gerek yok. Doğrudan kurmayı deneyin. İzin verdiği sürece sorun olmaz.
- Makaleler
- 9
TWRP üzerinden normal bir şekilde kurabilirim yani değil mi hocam?
Kurulumda hata vermezse tabii kurabilirsiniz.