Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 27 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Sxinar
Üstün
Aaa gerçekten sd kullanıyor.
Neyse Telefon görüşlerini soralım.
KATANA TR
Başarılı
Ben yanlış görmüşüm.
@Sxinar Note 13 Pro 4G ile 5G farklı cihazlar.
www.gsmarena.com
Ve evet, MediaTek Helio G99 bulunuyor ve 4K yok.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G - Full phone specifications
Sxinar
Üstün
Ben başlığı yanlış atmışım, rapor atıyorum hemen.Merhaba çok garipsediğim bir telefon.
Siz bu telefon hakkında neler düşünüyorsunuz?
Siz alır mıydınız?
Son düzenleyen: Moderatör:
KATANA TR
Başarılı
Dediği Telefon bu sanırım Redmi Note 13 ProAaa gerçekten sd kullanıyor.
Neyse Telefon görüşlerini soralım.
Sxinar
Üstün
Hah ben bu cihazı diyorum hocam .@Sxinar Note 13 Pro 4G ile 5G farklı cihazlar.
Ve evet MediaTek G99 bulunuyor ve 4K yok.Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G - Full phone specifications
www.gsmarena.com
Teşekkürler.
Yok hocam benim bahsettiğim cihaz bu değil.
- Makaleler
- 7
4G olan Note 13 Pro'nun klasman belli, 200 kusur dolar bandinda bir cihaz zaten kendisi. G99 Ultra kullanmasi gayet dogal zira Xiaomi 4G bir cihaz yapmak istemis bu surumde (her ne kadar 4G ve 5G diye hala cihaz ayirmak tartismali bir karar olsa da) ve 4G olarak kullanabilecegi SD cipsetler sinirli zaten. G99 Ultra'nin kendisi de 5G modemi cikartilmis bir Dimensity cipset aslinda, bu yuzden pek bir kaybiniz yok.
Buna ek olarak, 4K cekimin orta duzey telefonlarda olmamasi cok da nadir bir durum degil son vakitlerde. Ozellikle SD 695 ile 4K ISP'lerin kalkmasi ile diger firmalar da biraz gaza geldiler, bu yuzden 4K cekimsiz orta duzey telefon gormek gayet dogal yani. Tamamen sacmalik bir olay ama telefon piyasasi boyle isliyor maalesef.
Buna ek olarak, 4K cekimin orta duzey telefonlarda olmamasi cok da nadir bir durum degil son vakitlerde. Ozellikle SD 695 ile 4K ISP'lerin kalkmasi ile diger firmalar da biraz gaza geldiler, bu yuzden 4K cekimsiz orta duzey telefon gormek gayet dogal yani. Tamamen sacmalik bir olay ama telefon piyasasi boyle isliyor maalesef.