Makaleler
16
Yer
LTAF
Ben patladım gerçekten, G99'a yalandan Ultra takıp A24 ayarındaki telefona 16K mı istemek dersin, Redmi bir telefonun 23-25K bandında fiyatlara çıkması mı dersin?

Bayağı patladım fiyatlara, daha komiği de 8 Gen 1 ayarındaki işlemcili X6 Pro'yu 16K'ya başlangıçtan satan Xiaomi beyciğin, 7 Gen 1 çakması 7S Gen 2 için bu kadar fiyat istemesi falan yani. Bu fiyatlandırma ne arkadaş?

HP3 sensör koyuyorsun şu Pro Plus modeline, aynı sensörü kullanan Honor 90'la arasında 7K fiyat farkı var. Tamam Honor 90'da OIS yok ama bir OIS de 7 bin lira mı ediyor kardeşim?

Ne yazılım güncellemesi desteği var, ne bir bilgi, lansmanı desen çöp. Seride Android 13'le kutudan çıkan telefonlar var 2024 yılında. Güncelleme falan filan zaten hikaye, aynı işlemciyi kullanan A24 vs. 4 yıl güncelleme garantisi sunuyor.

Konuşulmuştur forumda da zaten, yine de bayağı komik görünüyor. Kasıtlı olarak almayın serisi yaptıklarını düşünüyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
MIUI 12'den sonra ozellikle niyeyse yazilim destegi konusunda daha da vurdumduymaz oldular, 12.5 cikardilar duzelttik her seyini diye, bazi cihazlara vermediler onu sonra, simdi de HyperOS ile insanlari hypelamaya calisiyorlar ancak HarmonyOS ile sidik yaristirmaya calistiklari cok belli. : D

Nedense bana Note 10 serisinden beridir adam akilli bir model skalasi goremedik gibime geliyor, Note 11 serisi cok tutarsizdi, Note 12 serisi cok yavandi ve Note 13'un ciktiginin bile farkina varamadik. Pro klas Note telefonlar git gide Poco X serisine benzemeye basladi ama F/P ve donanim tarafinda niyeyse benzeyemiyorlar, sadece fiyat ve tasarim konusunda benzemeye devam. Honor 90'in fiyati hala cok iyi, o telefon da olmasa oksuz kalacak bu fiyat skalasi cidden. Boyle deme sebebim A54'u de yavan bulmam, bence o kadar da fiyatini hak eden ve abartilmayi hak edecek bir cihaz degil.

MIUI 12'den sonra ozellikle niyeyse yazilim destegi konusunda daha da vurdumduymaz oldular, 12.5 cikardilar duzelttik her seyini diye, bazi cihazlara vermediler onu sonra, simdi de HyperOS ile insanlari hypelamaya calisiyorlar ancak HarmonyOS ile sidik yaristirmaya calistiklari cok belli. : D
Yazılımları çöpün çöpü, reklam mı dersin düzgün çalışmayan bir ton özellik mi dersin, tam bir kopyalama arayüz zaten. Ya ondan ya bundan araklayıp duruyorlar tasarımı her sene.

Nedense bana Note 10 serisinden beridir adam akilli bir model skalasi goremedik gibime geliyor, Note 11 serisi cok tutarsizdi, Note 12 serisi cok yavandi ve Note 13'un ciktiginin bile farkina varamadik.
Tam olarak böyle, Note 10 Pro rakipsiz gibi bir şeydi o zamanlar. 11 Pro, 10 Pro'dan kötü oldu, 5G olmayan 12 zaten rezalet, 13'de de durum bu. Komedi yani.

Boyle deme sebebim A54'u de yavan bulmam, bence o kadar da fiyatini hak eden ve abartilmayi hak edecek bir cihaz degil.
Buna katılıyorum, bu telefonun bana kalırsa tek alınabilitesi Samsung olması ve yazılım desteği. Yoksa o ekran çerçeveleriyle şansı bile yok Honor 90'ın karşısında, adamlar bir de üstüne kablosuz kulaklık veriyor.

Yazılımları çöpün çöpü, reklam mı dersin düzgün çalışmayan bir ton özellik mi dersin...

Hiçbir yorum yapmadan tam şimdi aldığım bir ekran görüntüsü paylaşıyorum:

IMG_20240202_034130.webp

Açıklamama gerek var mı?

Vallahi daha telefonun 2. ayından yazılım çok soğuttu kendinden. Onun dışında iyi ya. Redmi Note 12 Pro.

Faydalı yorum, teşekkürler. Kendim beğenip bir de üstüne kardeşime de almıştım 5G olmayan Pro versiyonunu. Ya, rezalet asla değil ama daha iyi seçenekler olmasından ötürü öyle demişsinizdir diye tahmin ediyorum.

Anneme de yeni bir telefon almayı düşünüyorum. İlk uğrayacağım durak Sosyal olacak. 😊

Hiçbir yorum yapmadan tam şimdi aldığım bir ekran görüntüsü paylaşıyorum:

Açıklamama gerek var mı?

Vallahi daha telefonun 2. ayından yazılım çok soğuttu kendinden. Onun dışında iyi ya. Redmi Note 12 Pro.

Faydalı yorum, teşekkürler. Kendim beğenip bir de üstüne kardeşime de almıştım 5G olmayan Pro versiyonunu. Ya, rezalet asla değil ama daha iyi seçenekler olmasından ötürü öyle demişsinizdir diye tahmin ediyorum.

Anneme de yeni bir telefon almayı düşünüyorum. İlk uğrayacağım durak Sosyal olacak. 😊

Cahilliğimi mazur görün, cidden arayüzde gezerken reklam mı görüyoruz? :O

Evet, Xiaomi'de öyle.

Siz sanırım oppo kullanıyorsunuz. Oppo bunu yapmayan nadir Çinlilerden.

Vay be. İşletim sisteminde reklam görmek de katlanamayacağım bir durum. Tonla parayı dök sonra birde arayüzde dolanırken pop up reklam çıksın karşına. Gördüğümüz reklamlar yetmiyormuş gibi. Ne özellik koyarlarsa koysunlar arayüz reklamı olayı varsa ben o paraya Samsung tercih ederdim. Bu fiyatlara kaliteli Samsunglar var. Olmadı ikinic el Iphone.

Evet Oppo kullanıyorum. Şimdi tekrar aldığıma değdi diyorum ki 2750 liraya almıştım. Parasını çok iyi çıkardı. Pahalı bir telefon alsaydım o telefona yazık olurdu. Bunun başına bir şey gelince umursamıyorum en azından.

Sağolun.