Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Cihaz
Redmi Note 9S
Telefona recovery mode üzerinden 2-3 kere format attım fakat Google hesabı veya önceki parolayı soruyor. ROM atacaktım fakat Mi Flash Fastboot hatası veriyor çünkü cihaz unlock edilmiş değil unlock etmek için de mi account girişi yapmam lazım bunun içinde telefonun açık olması gerek.

Ücretsiz FRP bypass uygulaması arıyorum ama doğru düzgün bulamadım.

1727603576151.webp
SamFw Tool'da şöyle bir seçenek gördüm, fastboot'a alıp deneyeceğim.

Son düzenleme:
Çözüm
Sorunu çözdüm, öncelikle telefon açıkken ses kısma ve arttırma tuşlarına basılı tutuyoruz ve bir ekran geliyor. Oradan önce soldan sağa sonra aşağıdan yukarıya kaydırıyoruz ve sesli iletişim geliyor. Oraya Google asistan diyoruz oraya YouTube'ı aç diyoruz ve Chrome'u açıyor. Chrome'dan VNROM BYPASS GOOGLE ACCOUNT 2024 - vnROM bu adrese geliyoruz ve open setting diyoruz. Artık ayarlara ulaştık, bundan sonra ben mi account ekleyerek kilidi açtım fakat siz ikinci alan oluşturarak direkt bypass edebilirsiniz. İkinci alan oluştururken kısayol seçeneğini seçmeyi ve şifresiz kurmayı unutmayın. Yardımları için hintli abiye de teşekkür ederim.
EDL ile Bootloader açılabilir ama mi asistan üzerinden FRP atlayabilmemiz gerek.
Fastboot ile remove frp denedim olmadı, sideload yani recovery mode üzerinden mi assistant'a girip denedim o da olmadı maalesef. Fastboot moddan reboot ile edl moda geçmeyi denedim o da fail verdi.
Mi Assistant denemem:
1727606712320.webp

Fastboot denemem:
1727606749193.webp

EDL denemem:
1727606776637.webp

Telefon bana ait değil o sebepten sökemem, telefoncuya götürmem lazım sanırım. Gerçi uygulamasız birkaç bypass yöntemi var mış ama denemeye değer mi bilemedim. SamFw alternatifi bir uygulama varsa da denerim. Keşke işlemci mediatek olsaydı.

Fastboot ile remove frp denedim olmadı, sideload yani recovery mode üzerinden mi assistant'a girip denedim o da olmadı maalesef. Fastboot moddan reboot ile edl moda geçmeyi denedim o da fail verdi.
Mi Assistant denemem:
Eki Görüntüle 86791
Fastboot denemem:
Eki Görüntüle 86792
EDL denemem:
Eki Görüntüle 86794

Telefon bana ait değil o sebepten sökemem, telefoncuya götürmem lazım sanırım. Gerçi uygulamasız birkaç bypass yöntemi var mış ama denemeye değer mi bilemedim. SamFw alternatifi bir uygulama varsa da denerim. Keşke işlemci mediatek olsaydı.
Tft unlock deneyin.