Detaylar
Kim cevapladı?MiniRayss
Uzman
F/P ürünleri ve yazlık ürünlerdi. Ben uzun zaman önce almayı bıraktım çünkü çok sağlam değiller, hassas ürünleri var.
- Makaleler
- 1
Bende bir Reebok ayakkabi var 5 yil once abim Amerika'dan getirdi, kis aylarinda bot yerine giyiyorum ve cok saglammis uzerinde en ufak bir deformasyon belirtisi yok.F/P ürünleri ve yazlık ürünlerdi. Ben uzun zaman önce almayı bıraktım çünkü çok sağlam değiller, hassas ürünleri var.
MiniRayss
Uzman
Ben kumaş olanlardan bahsettimBende bir Reebok ayakkabi var 5 yil once abim Amerika'dan getirdi, kis aylarinda bot yerine giyiyorum ve cok saglammis uzerinde en ufak bir deformasyon belirtisi yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Anladim kumas ayakkabilar cok saglam olmuyor zaten, ben her gun disarida olmasam da ciktigimda uzun yuruyusler yapiyorum genelde. Benimki deri gibi bir sey.Ben kumaş olanlardan bahsettimve sizi tam tanımıyorum ancak sürekli dışarıda yürüyor haldeyseniz çabucak eskir. Ve Reebok bildiğim kadarı ile kumaş üretiyor diye biliyordum, mağazasında çünkü hep kumaş görüyorum. Kumaş almayacaksanız bir şey demem çok zor, çünkü bilmiyorum.
Yanlış bilmiyorsam Türkiye'deki Reebok ayakkabıları FLO üretiyor. Kalite olarak yorum yapamam ama fiyatı uygun oluyor hâliyle.
pawEn
Üstün
Ne kadar F/P tartışılır fakat tasarımına aşık olduğum için şu Phase Court'lari ayagimdan cikaramiyorum.
www.reebok.com.tr
Sneaker Fiyatları ve Modelleri | Sneaker Çeşitleri | Reebok
Sneaker modelleri size özel fiyatlar ve taksit fırsatlarıyla Reebok'ta. Sneaker çeşitlerini online satın almak için hemen reebok.com.tr'yi ziyaret edin!