EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Merhaba, Instagram Reels izlerken çok sinir bozucu bir sorun var. Rastgele videolarda video glitchleniyor, Hz ayarı değiştirdim ancak sorun çözülmedi. S20 kullanıyorum ve güç tasarrufu kapalı. Çözümü bilen var mı?

Screenshot_20250119_125717_Gallery.webp

Screenshot_20250119_125639_Gallery.webp

@Heribert Yavuz Hocam telefonda one ui 6.1 rom var. Sorunu yaşayan başka birisi görmedim ama rom yüzünden oluyor olabilir mi?

Merhaba, Instagram Reels izlerken çok sinir bozucu bir sorun var. Rastgele videolarda video glitchleniyor, Hz ayarı değiştirdim ancak sorun çözülmedi. S20 kullanıyorum ve güç tasarrufu kapalı. Çözümü bilen var mı?

Eki Görüntüle 116473

Eki Görüntüle 116474

@Heribert Yavuz Hocam telefonda one ui 6.1 rom var. Sorunu yaşayan başka birisi görmedim ama rom yüzünden oluyor olabilir mi?
Whatsappta bilgisayar üzerinden ss atarken aynı şey ile karşılaşıyorum. 2 kere falan oldu şimdiye kadar. İkisi de Meta'nın uygulaması bence sorun senin telefonunda değil meta ile ilgili bir problem olabilir. Mesela demin denedim çizgi çizgi olmadı fakat altta yeşil bir çizgi var.

1737282235614.webp

Eki Görüntüle 116473

Eki Görüntüle 116474

@Heribert Yavuz hocam telefonda One UI 6.1 ROM var. Sorunu yaşayan başka birisi görmedim ama ROM yüzünden oluyor olabilir mi?

Bende de aynı durum var, meta ile alakalı sanırım. TikTok'ta sorun yok.