Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?Şu an verilmiyor diye açtınız öneri konusunu, değil mi?
Öyle bir ihtiyacım olduğunda ben de bu sistemlere başvurarak düzenleme hakkı talep etmeyi planlardım. Veriliyordur diye düşünmüştüm.
Öyle bir ihtiyacım olduğunda ben de bu sistemlere başvurarak düzenleme hakkı talep etmeyi planlardım. Veriliyordur diye düşünmüştüm.
Aeronight
Üstün
Şöyle bir rapor geri dönüşü aldım.Şu an verilmiyor diye açtınız öneri konusunu, değil mi?
Şöyle bir rapor geri dönüşü aldım.
Eki Görüntüle 16878
O hâlde tahminimce bilet sistemiyle yöneticilere ulaşınca işimiz görülebilir belki. "Önüne gelene" düzenleme hakkı vermek takip gerektirebilir moderatörlerce ki bu da işleri zorlaştırabilir. Takip gerektirmesi de düzenleme sonrası ortaya çıkabilecek yeni olası sorunlardan (?).
Kendi konumuzu düzenlemek için izin alıyoruz 
Qhan
Yetkin
O durumu kontrol işinin altından nasıl kalkacaklar? Rapor sistemi ile düzeltilecek kısmı belirtmek daha iyi bence. Ayrıca belli bi süre geçene kadar düzenleme izni yok mu ki?
Bunu kötüye kullanabilir insanlar.
Rapor sistemi ile düzeltilecek kısmı belirtmek daha iyi bence. Ayrıca belli bi süre geçene kadar düzenleme izni yok mu ki?
Düzenleme hakkı, içerik yayınlandıktan sonraki 1 saat ile sınırlı, evet.
Mesela 1 gün/1 hafta/1 ay sonra aklınıza yeni bir kısım eklemek geldi ve paragraf içinde basit bir eklemeden ibaret değil. Bunun için yeni konu açmak manasız olur ve aklınızdaki biçimlendirmeyi moderatörler yapamayabilir. Bunun için bilet sistemi kullanılabilir gerçi.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Bence bu özellik sadece rehberler için değil her konu için gelmeli. Forum ortamlarında kim yanlış anlaşılmak ister ki. Upladım.Rehberleri kendimiz düzenleyebiliriz. Rehberi raporlayarak veya destek talebi oluşturarak rehberlerde kendimiz değişiklikler yapsak çok iyi olur.
Aynısını ben de istemiştim. (İncelemelerimin fotoğrafları çok kötü gözüküyor.) Bana da şu anda yetki verilemediği söylenmişti. Eğer olabiliyorsa biz aktif olduktan sonra 1 saatlik düzenleme yetkisi verilebilsin. Rapor sonuçlandığı anda verilmesin bu yetki yani.