Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
O durumu kontrol işinin altından nasıl kalkacaklar? Rapor sistemi ile düzeltilecek kısmı belirtmek daha iyi bence. Ayrıca belli bi süre geçene kadar düzenleme izni yok mu ki?
1 saatliğine var. Mesela mod listelerim var, yeni mod ekleyeceğim ama ekleyemiyorum. Veya benim haricimde biri bir link verebilir rehberinde. Daha sonra o link geçersiz hale gelebilir ve düzenlenme ihtiyacı olabilir, bir içeriğin güncellenmesi gerekiyordur vesaire.

O hâlde tahminimce bilet sistemiyle yöneticilere ulaşınca işimiz görülebilir belki. "Önüne gelene" düzenleme hakkı vermek takip gerektirebilir moderatörlerce ki bu da işleri zorlaştırabilir. Takip gerektirmesi de düzenleme sonrası ortaya çıkabilecek yeni olası sorunlardan (?).
Bilet sisteminden talep oluşturulup biz sosyalde online olduğumuzda süre başlatılabilir. Böylece verdikleri süre boşa gitmemiş olur.

@Aeronight Kontrolü zor olur fakat düzenlenecek konu aynı yeni konular gibi tekrar onaylama sürecine düşerse belki güzel olabilir. Tabi kişiye bu düzenleme için sınır da verilmeli yoksa yine aynı yere geliyoruz. Ayrı olarak, her şeyi suistimal edecek insanlar var hocam. Profil mesajlarını bile suistimal ettiler diye sınırlama getirdiler geçen gün.

@brkdnmz Yani evet uzun süreli durumlarda öyle fakat uzun süreli olduğu vakit çok önemli veya kısa olmadıkça ilgili rehberi referans göstererek ekleme olacak şekilde yeni bir rehber veya konu da açılabilir belki?

@brkdnmz Yani evet uzun süreli durumlarda öyle fakat uzun süreli olduğu vakit çok önemli veya kısa olmadıkça ilgili rehberi referans göstererek ekleme olacak şekilde yeni bir rehber veya konu da açılabilir belki?

Tek parça hâlinde sunmak isteyebilir konu sahibi. Örneğin, kendi içeriklerimi düşünüyorum ve bu fikre sıcak bakamadım. Duruma göre sizin sunduğunuz çözüm de iş yapar tabii.

Tek parça hâlinde sunmak isteyebilir konu sahibi. Örneğin, kendi içeriklerimi düşünüyorum ve bu fikre sıcak bakamadım. Duruma göre sizin sunduğunuz çözüm de iş yapar tabii.

Tabii ki. Dediğim şeyi şöyle düşünürek söyledim, önceden paylaşılmış bir rehber olduğu için etkileşimi daha az olur fakat yeni ve ek bir paylaşım yapılırsa etkileşimi de artar olarak düşündüm. Tabii uzun vade de rehbere giren kişiler bölünmüş içerik görmekten rahatsızlık duyabilir, orası da ayrı bir problem. Yeni konu gibi onaylama sürecine düşerek ve sınırlı bir sayıda düzenleme hakkı ile daha iyi sanırsam. Mesaj ve üyelik süresi sınırı ile tabii.

Mutlaka olmalı. Bazen unuttuğumuz ve güncellemek istediğimiz bir yazı olabilir. Yani hazırladığı rehberi hazırlayan kişiden kimse daha iyi bilemez. Belki yeni bir olay olmuştur veya yeni bir özellik bulmuştur o hazırladığı rehberde.

Yani sen git o kadar rehber hazırla, sonra o hazırladığı rehberi değişmek için bilmem kaç gün bekle ve kesik kesik irtibat kur. Olacak gibi değil. Nasıl olur veya olur mu göreceğiz bakalım.