Youtube Premium parasını sonuna kadar hak ediyor bu arada, orada çok yanlış söylemişsiniz. Hem reklamsız videolar, hem çevrimdışı oynatma, hem de yanında YT Music aynı planda geliyor.

Zaten reklamsız kullanıyorum.

1716030402395.webp

Çevrimdışı indirme özelliğim de var.

YouTube Music de ücretsiz, reklamsız hem de dinlemek istediğim müzik/videoyu indirebiliyorum.

Boşuna para harcamak için yer aramıyorum.

@Astronotarda Bu model bir gün patlayacak. İnsanların da bir sabrı var.
İnsanların sabrının bir faydası olduğunu sanmıyorum. Türk insanlarından daha ayaklanan bir kesim göremedim hiç. İnsanlar ya para öderim ya korsan kullanırım kafasında takılıp hiç protestoya yanaşmıyorlar.

Eki Görüntüle 47611

YouTube Music de ücretsiz, reklamsız hem de dinlemek istediğim müzik/videoyu indirebiliyorum.

Adamlar bunları engellemeye çalışıyorlar, konu başlığı bununla alakalı zaten.

Bunun günümüzde parayı boşa harcamak olduğunu sanmıyorum, ayrıca para herkesin kendi parası. Ben alırım sen almazsın bu beni alakadar etmez, boşuna demek saçma.

Bunun günümüzde parayı boşa harcamak olduğunu sanmıyorum, ayrıca para herkesin kendi parası. Ben alırım sen almazsın bu beni alakadar etmez, boşuna demek saçma.

Parasını hak ediyor diyen sizsiniz. Ücretsiz şekilde yapabildiğim, hatta Premium'dan daha iyi yapabildiğim, şey için para ödemeye gerek yok. Ekstra sunduğu bir özellik yok.

Paragöz firmalardan her şey beklenir.
İnsanların bunları söylemesi güzel bir şey ama konu Apple ürünlerine gelince neden kimsenin ağzını bıçak açmıyor orası muamma. Apple Arcade, Apple TV vb. hizmetler de bu civarlarda satılıyor.

Parasını hak ediyor diyen sizsiniz. Ücretsiz şekilde yapabildiğim, hatta Premium'dan daha iyi yapabildiğim, şey için para ödemeye gerek yok. Ekstra sunduğu bir özellik yok.
Parasını hak ediyor çünkü. 1 planda 2 hizmeti birden veriyor. Premium kullanmak size kalmış, ben yok IDM ile indireyim veya APK kullanayım derdiyle uğraşmayı sevmiyorum. Ayrıca APK dosyaları bilgisayarda çalışmıyorlar.

Eki Görüntüle 47611

Hocam birde bunun SimpMusic var oynatma liistelerini de içeri aktarabiliyor onu önerebilirim.

Benim demek istediğim şu: YouTube Premium birçok yönden avantajlı, kabul ediyorum ancak YouTube sıradan bir firma değil. Onun yapacağı ufak bir hareket bile diğer şirketlere ilham olabilir. En basitinden derler ki YouTube, aylık abonelik hizmeti adı altında reklam göstermiyor. Biz neden yapmayalım derler ve yaparlar. Sonra internette reklam olmadan gezemeyiz ki birçok haber kanalının da yaptığını görüyoruz. Reklam engelleyici kapatmadan siteye giremiyorsun.

Benim demek istediğim şu: YouTube Premium birçok yönden avantajlı, kabul ediyorum ancak YouTube sıradan bir firma değil. Onun yapacağı ufak bir hareket bile diğer şirketlere ilham olabilir. En basitinden derler ki YouTube, aylık abonelik hizmeti adı altında reklam göstermiyor. Biz neden yapmayalım derler ve yaparlar. Sonra internette reklam olmadan gezemeyiz ki birçok haber kanalının da yaptığını görüyoruz. Reklam engelleyici kapatmadan siteye giremiyorsun.
Bunu yapamazlar çünkü internet motorları devletler tarafından da kontrol ediliyorlar diye biliyorum. Sıkıntıya girer durum. Ama yapabilirler belki.