Lotus 5

Üstün
Yer
Georgia Martvili
Bir arkadaşım satıyor, model yükseltecekmiş. 2006 model 1.5, 300.000 km'de. Temiz kullanmış, sorunu olmadığını söylüyor. Araçtan çok anlamam, kroniği çok baş ağrısı olan bir araç mı? İşten eve, evden işe, hafta sonları kampa o kadar aktivitem var.

Çok iyi bir ustaya göstermek lazım ki o bile garanti değil. Kangoo eski kasaları hep sıkıntılı, dizel ve Fransız üstüne 21 yıllık araç baya bir riskli.

Bütçeniz ne kadar? Kangoo tipi bir araç bakıyorsanız Doblo 1.4 benzin/Lpg de bakılabilir aslında.

Çok iyi bir ustaya göstermek lazım ki o bile garanti değil. Kangoo eski kasaları hep sıkıntılı, dizel ve Fransız üstüne 21 yıllık araç baya bir riskli.

Bütçeniz ne kadar? Kangoo tipi bir araç bakıyorsanız Doblo 1.4 benzin/Lpg de bakılabilir aslında.
Bütçem aslında 400 cıvarı. Kangoo gibi bir araç şart değil, düzgün bir araç istiyorum. Kangoo'yu geçici alacaktım zaten, aklımda asıl 1.6 MIVEC Lancer var. Çok hoşuma giden bir araç ve benim bildiğim motoru çok güzel bir otomobil. Manuel alacağım üstüne şanzıman derdim de çok olmaz. Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum Lancer alacak olursam.

Lancer iyidir o bütçede çok temizini rahat bulursunuz. Eski araçlarda kişisel fikrim Japon harici almamak olur. (W124 gibi araçlar dışında)

Lancer için iyi bir usta şart ama onu da belirteyim büyük şehirlerde yaşıyorsanız kolay kolay usta ve parça sorunu yaşatmaz. Ben 93 model Corona sahibiyim mesela millet korkuyor parçası bulunmaz diye ama tüm parçalarını vs kuş serisi araçlardan bir tık daha pahalıya alabiliyorum.

Lancer haricinde Civic, Corolla, Kia Cerato, taksi çıkması olmaması kaydıyla Elentra rahatlıkla bulunabilir.