Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Eki Görüntüle 155816
2.sini Windows HDR Calibrationdan yaptım ama profller arası set as default diyince de değişiklik oluyormuş gibi gelmiyor fazla garip ya.

Yapamadığım bir şeyler var çünkü gerçekten OLED nedir bilirim özellikle TV ekranlarından ve bu değil yani.

Yani gerçekten harikalara kapılmam lazım sabaha kadar başında oturmam lazım böyle teknolojik şeylere bayılırım çünkü.
Amd software ayarlarını kontrol edin. Ya parlaklık ya da aşırı beklentiden olsa gerek. Başka bir şey aklıma gelmiyor çünkü. Oyunlarda nasıl? Hikayeli oyun açıp dener misiniz?

Amd software ayarlarını kontrol edin. Ya parlaklık ya da aşırı beklentiden olsa gerek. Başka bir şey aklıma gelmiyor çünkü. Oyunlarda nasıl? Hikayeli oyun açıp dener misiniz?
Şimdi oyuna girip deneyeceğim LOL yüklü şimdilik ama sonra indirip deneyeceğim. Biraz daha iyileşti ama parlaklık gene düşük tabii ki. Ama ilk baştan daha iyi oldu gibi.

SRGB seçince ekran biraz da soluklaşıp az da olsa daha parlak hissettiriyor ama Standart modda çok daha rengini yakın yakalıyor gibi.

1750278166583.webp

Şöyle bir yer var Display Manager'de ama sizde de böyle mi ?

Şimdi oyuna girip deneyeceğim LOL yüklü şimdilik ama sonra indirip deneyeceğim. Biraz daha iyileşti ama parlaklık gene düşük tabii ki. Ama ilk baştan daha iyi oldu gibi.

SRGB seçince ekran biraz da soluklaşıp az da olsa daha parlak hissettiriyor ama Standart modda çok daha rengini yakın yakalıyor gibi.

Eki Görüntüle 155825
Şöyle bir yer var Display Manager'de ama sizde de böyle mi ?
Uygulamasını kullanmıyorum ben. Color management kapalı olmalı.