Kartı aramakla uğraşmak istemedim, oyun ileride kendiliğinden veriyor mu? Siyahi polisi arkada bıraktığımız yerdeyim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Yanlış hatırlamıyorsam farklı farklı bulmacalarla açıyorsunuz. Kendiliğinden verdiğiyle alakalı bir şey hatırlayamadım. Hatta Eurogamer'da bu silahı kaçırabileceğiniz yazıyor.
www.eurogamer.net
Resident Evil 2 Shotgun location, Grenade Launcher location and where to find the Weapons Locker Key Card
Resident Evil 2 is a remake of the 1998 classic - reimagined with a over-the-shoulder perspective and plenty of new sur…
Yanlış hatırlamıyorsam farklı farklı bulmacalarla açıyorsunuz. Kendiliğinden verdiğiyle alakalı bir şey hatırlayamadım. Hatta Eurogamer'da bu silahı kaçırabileceğiniz yazıyor.
![]()
Resident Evil 2 Shotgun location, Grenade Launcher location and where to find the Weapons Locker Key Card
Resident Evil 2 is a remake of the 1998 classic - reimagined with a over-the-shoulder perspective and plenty of new sur…www.eurogamer.net
Aslında çok da zor bulunmuyormuş kart ama ben geri dönebilir miyim oraya? Alma şansım var mı yine?
- Makaleler
- 4
O konuda bir fikrim yok. Nerede olduğunuza bağlı. Polis merkezindeyseniz ve oraya dönebilirseniz bulabilirsiniz belki. Rehber videolarına bakmanızı öneririm.Aslında çok da zor bulunmuyormuş kart ama ben geri dönebilir miyim oraya? Alma şansım var mı yine?
- Makaleler
- 3
Dönüyorsun merak etme ama döndüğünde alması daha zor olabilir 
Niye öyle dedin ki?Dönüyorsun merak etme ama döndüğünde alması daha zor olabilir![]()
- Makaleler
- 3
Anlarsin zamani gelince
Neyse kaydı ben tunele girmeden önceki yere kaydetmiş gidip aldım.
İlla gidip almanız lazım çünkü zorlanırsınız oyunun ilerisinde.
Son düzenleme: